Home Nieuws Topfitte Romero aast op revanche: ‘Ik wil de situatie omdraaien’

Topfitte Romero aast op revanche: ‘Ik wil de situatie omdraaien’

1439
0

Maximiliano Romero oogt topfit en zelfverzekerd.

De jonge Argentijnse spits beseft dat de verwachtingen nog altijd hooggespannen zijn rond zijn persoon. Romero lijkt er klaar voor zijn criticasters de mond de snoeren.

De nog altijd jonge spits wil er komend seizoen alles aan doen om alsnog te slagen bij PSV. De Argentijn werd voor een miljoenenbedrag overgenomen van Velez Sarsfield, maar heeft tot nu toe nog weinig kunnen laten zien.

Het seizoen in Argentinië heeft hem goed gedaan en met name de laatste fase liet hij indrukwekkend de aanvallende kunststukjes zien.

Mede dankzij blessures heeft Romero zijn stempel nog niet gedrukt bij PSV. Hij werd vorig jaar verhuurd aan zijn oude club. De aanvaller wil nu laten zien uit welk hout hij gesneden is. “Daarom ben ik ook hier. Anders was ik niet teruggekomen”, zegt Romero tegen FOX Sports.

“Ik wil de situatie van m’n eerste jaar hier terugdraaien”, zegt Romero. “Ik ga mijn blessures niet de schuld geven, want ik heb zelf ook fouten gemaakt en daar heb ik van geleerd. In deze nieuwe fase wil ik dat goedmaken.”

PSV betaalde in januari 2018 maar liefst tien miljoen euro voor Romero maar van een mislukte transfer is nog lang geen sprake.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here