Home Over ons

Over ons

PSV Inside.nl is hét online PSV Magazine met 24u per dag het laatste nieuws, analyses, kritieken, meningen, columns, foto’s, interviews, quotes, stellingen, exclusief nieuws, ‘inside information’ en nog veel meer. PSV Inside.nl is als medium onafhankelijk en schrijft onafhankelijk, zowel objectief maar ook geregeld subjectief. PSV Inside.nl is niet gebonden aan de club PSV maar wel verbonden met de club PSV.

PSV Inside.nl is geregeld kritisch en soms minder kritisch. PSV Inside.nl is soms serieus en soms provocerend en ook geregeld juist weer niet. Neem onze kritische, ‘harde’ en/of scherpe manier van verslaggeving niet altijd té letterlijk of té serieus. We houden nu eenmaal van het maken van een statement en benoemen ‘man en paard’ in het geval van positieve maar ook bij negatieve kritieken. Het is een manier van schrijven en verslaglegging die je wel of niet aanspreekt. We delen allen dezelfde passie voor onze club: PSV Eindhoven Geef gerust je mening of tegenargument, maar behoud respect voor ieders mening.

Heb je vragen, ideeën, suggesties of andere zaken die je met ons wilt delen, neem gerust contact op via [email protected]. Heb je redactionele informatie, vragen, suggesties of ideeën, neem dan contact op via [email protected].

Vind je dat wij het niet goed doen, iets melden wat niet klopt dan wel slecht doen of ergens een verkeerde voorstelling van zaken over geven? Of vind je dat we bepaalde zaken anders moeten aanpakken of achterwege moeten laten? Meld het ons alsjeblieft. We zijn eenvoudig bereikbaar en we reageren vrijwel altijd. Scheld ons en/of anderen niet uit, maar zeg hoe we het beter kunnen doen. Dat is voor iedereen veel fijner. Dank je wel en we horen graag van jullie.

Met sportieve PSV-groet,
Redactie PSV Inside

[email protected]
[email protected]