Home Nieuws Mark van Bommel in beeld bij Bayern Munchen

Mark van Bommel in beeld bij Bayern Munchen

957
0

Of je nu voor het eerste of het tweede elftal van Bayern München wordt gevraagd doet er niet heel vee toe. Het enorme Bayern is voor velen in de voetballerij een droomclub om te mogen werken.

In dat kader kan Mark van Bommel zich mogelijk opnieuw opmaken voor een klus als trainer op het hoogste niveau. Ook het tweede elftal van Bayern Munchen trainen, geldt als een hoogwaardige functie in de trainerswereld, die daarna tal van deuren weet te openen.

De naam van Mark van Bommel wordt in Duitse media genoemd. Hij zou niet in beeld zijn als hoofdtrainer van het eerste elftal, maar als eindverantwoordelijke van het beloftenelftal.

Dat meldt Sport1 in Duitsland. Van Bommel werd vaker gelinkt aan Bayern, maar de club deelde onlangs een nieuw contract uit aan Hansi Flick, die het na het ontslag van Niko Kovac uitstekend heeft gedaan.

Bayern zoekt een opvolger voor de vertrokken Sebastian Hoeness, die maandag werd aangesteld als hoofdtrainer van TSG Hoffenheim. Bayern heeft volgens Sport1 meerdere kandidaten in het vizier en Van Bommel is er daar een van. Het Duitse medium noemt ook de namen van Miroslav Klose en Mehmet Scholl.

‘Het aanstellen van de voormalig Bayern-captain zou waarschijnlijk de koninklijke oplossing zijn. Er gaan zelfs al geruchten dat hij wordt aangesteld als hoofdtrainer van de beloftenploeg’, schrijft Sport1 over de eerste buitenlandse aanvoerder ooit van Bayern Munchen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here