Home Nieuws Ook in het nieuwe seizoen is Roger Schmidt hard voor Ihattaren: ‘Hij...

Ook in het nieuwe seizoen is Roger Schmidt hard voor Ihattaren: ‘Hij moet betrouwbaarder worden’

956
0

Zaakwaarnemer Mino Raiola heeft, slim em sluw als hij is, heeft Mo Ihattaren deze zomer vast ingefluisterd dat hij topfit dient te worden.

Alleen in een situatie van volledige fitheid is er alles mogelijk wat de toekomst van de middenvelder aangaat. In een staat van volledige fitheid kan Ihattaren immers niets verweten worden mochten transferperikelen om de hoek komen kijken die ongunstig voor PSV uitpakken. Raiola zal Ihattaren ook opgedragen hebben zich goed, rustig en fatsoenlijk te gedragen. Ook dan geldt immers dat hem niets verweten kan worden mocht een vertrek bij PSV de conclusie gaan worden.

Ondertussen lijkt er wel degelijke sprake te zijn van boven genoemde situaties en zit Ihattaren op het juiste spoor wat zijn toekomst aangaat. Inmiddels is het nieuwe seizoen aangevangen en kunnen we met recht spreken over een ‘nieuwe ronde, nieuwe kansen’ scenario. Die insteek geldt uiteraard ook voor PSV en Roger Schmidt maar het heeft er ook alle schijn van dat Schmidt het vorig seizoen met Ihattaren nog niet heeft kunnen uitwissen. In zijn vooruitblik op het tweeluik tegen Galatasaray blikt Schmidt nog even terug op het seizoen van Ihattaren. De Duitse coach blijkt ook in het nieuwe seizoen nog niet alle vertrouwen te hebben in het jonge toptalent. Tussen de regels door lijkt Schmidt nog wat twijfels te hebben en is hij toch hard voor de jonge topvoetballer.

‘Op dit moment is hij gewoon één van mijn 23 spelers. Die spelers zijn allemaal fit, dat is goed, dus is hij zeker een optie voor mij. Het was geen makkelijk jaar voor hem, maar ook niet mét hem’, zo toonde de Duitser zich kritisch. ‘Maar elke voorbereiding is een nieuwe kans om je te laten zien. Dat doet hij, hij vecht voor minuten. Waarin hij beter moet? Hij moet betrouwbaarder worden. Waarin? Qua tactiek, qua mentaliteit, qua motivatie: in álle opzichten’, aldus Roger Schmidt.

Hoe zou zaakwaarnemer Mino Raiola tegen de recente uitspraken van Roger Schmidt aankijken, in de wetenschap dat Raiola de handelswijze van PSV en Schmidt eerder dit kalenderjaar al behoorlijk wist te bekritiseren.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here