Home Nieuws Naast interesse in Joey Veerman toont Lazio ook concrete interesse in Aster...

Naast interesse in Joey Veerman toont Lazio ook concrete interesse in Aster Vranckx, schakelt PSV door naar Jerdy Schouten?

9448
0

Joey Veerman levert momenteel topwedstrijd na topwedstrijd af en ziet dat PSV door zijn sublieme spel en passing alleen maar sterker wordt.

De middenvelder voelt vanaf dag één een klik met trainer Peter Bosz, die op zijn beurt optimaal gebruik maakt van de kwaliteiten van de middenvelder uit Volendam. Met Joey Veerman op het middenvelder swingt en danst PSV zich van aanval naar aanval én weet het wedstrijden te winnen.

Veerman zal normaal gesproken deze zomer niet gaan vertrekken maar het valt niet uit te sluiten, zei de middenvelder dinsdagavond na PSV – Sturm Graz. PSV zet zoals bekend ook in op de komst van Aster Vranckx om het middenveld te gaan versterken maar die transfer is nog lang niet in kannen en kruiken. Sterker nog, die transfer hangt voor een groot deel af van een uitgaande transfer van Ibrahim Sangaré, die dinsdagavond ook weer een puike wedstrijd afleverde.

Er zijn op dit moment meerdere clubs in de markt voor Aster Vranckx. Italiaanse media melden dat SS Lazio de onderhandelingen met Vranckx en diens club VfL Wolfsburg inmiddels gestart is. Dus een transfer van de twintigjarige Belg naar PSV lijkt verder weg dan ooit.

Afgelopen weekend werd bekend dat Vranckx mogelijk een ontsnappingsclausule van 12 miljoen euro in zijn contract heeft. Die clausule zou alleen van toepassing zijn voor buitenlandse clubs en niet voor andere Duitse clubs. De controlerende middenvelder wil zelf best naar PSV, maar heeft dus meerdere opties.

Op de vraag of hij Aster Vranckx kon bewegen voor PSV te kiezen, moest Bakayoko na een veelzeggende glimlach het antwoord schuldig blijven. Zolang Sangaré nog niet verkocht is aan het geïnteresseerde Nottingham Forrest lijkt PSV Aster Vranckx niet naar Eindhoven te halen.

Een alternatief van PSV en directeur Earnest Stewart zou Jerdy Schouten van Bologna kunnen zijn. De middenvelder wordt met name in Italiaanse media in verband gebracht met een transfer naar PSV. Het Eindhovens Dagblad meldde recent dat Schouten bij PSV wel degelijk op een lijst spelers staat die nauwlettend worden gevolgd. Mede door interesse van SSC Napoli en Juventus in de diensten van Schouten, zal de oud-speler van Excelsior hoogstwaarschijnlijk nog duurder zijn dan Aster Vranckx.


Vorig artikelVeerman opnieuw beste speler van het veld maar sluit vertrek niet uit: ‘Dan kan ik het niet tegenhouden’
Volgend artikelZegt glimlach Bakayoko iets over komst ‘beste vriend’ Vranckx? Bakayoko voelt zich vrijer dan onder Van Nistelrooij

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in