Home Nieuws Veerman opnieuw beste speler van het veld maar sluit vertrek niet uit:...

Veerman opnieuw beste speler van het veld maar sluit vertrek niet uit: ‘Dan kan ik het niet tegenhouden’

3391
0

Aan de hand van Peter Bosz maakt het nieuwe PSV duidelijk stappen voorwaarts, waar sommige spelers momenteel extra stappen voorwaarts weten te maken.

Dat geldt niet alleen voor Isaac Babadi maar ook voor Joey Veerman, die niet alleen tegen Feyenoord in de Kuip de beste man van het veld was maar ook tegen Sturm Graz was het spelniveau van Veerman van een zeer hoog niveau. De middenvelder voelt zich als een vis in het water onder Peter Bosz maar weet tegelijkertijd hoe het werkt in de voetballerij. Na afloop van PSV – Sturm Graz legde Veerman uit wat hij bedoeld.

De middenvelder uit Volendam staat al enige tijd in de belangstelling van Lazio Roma, zonder dat die club overigens doorpakt voor de middenvelder. Zijn naam wordt echter ook in verband gebracht met andere clubs in Italie, Duitsland en Spanje. Op zijn beurt kan Veerman een vertrek bij PSV deze zomer niet met 100 procent zekerheid uitsluiten.

Wel wil Veerman benadrukken dat hij graag voor PSV willen blijven spelen en dat er geen vertrekwens bestaat. Zijn doelstelling is duidelijk.De middenvelder wil dolgraag landskampioen worden. Het is wel duidelijk dat er goede klik is tussen Veerman en Peter Bosz. Die situatie leek vorig jaar iets anders te zijn.

Naar verluidt zou het niet goed hebben geklik met Ruud van Nistelrooij, een verhaal dat volgens Veerman zelf niet klopt. De middenvelder zegt daar weer over: “Iedereen zegt dat omdat ik na de winterstop drie wedstrijden op de bank heb gezeten, maar daar had hij zijn redenen voor. Dat heeft niets te maken met dat we elkaar niet zouden mogen. Het loopt met Peter Bosz ook gewoon soepel”, aldus Veerman na afloop van het duel met Sturm Graz in gesprek met Veronica.

Vervolgens krijgt Veerman de vraag in hoeverre een vertrek bij PSV deze zomer realistisch is. “Pfoe. Dat is een goede vraag. Ik weet het niet. Ik heb het naar mijn zin bij PSV en er speelt niets. Dan kom ik met een standaard antwoord: je weet nooit wat er gebeurt. Als er een club met dertig miljoen euro komt kan ik het niet tegenhouden als PSV me dan wil laten gaan.”

Veerman heeft zichzelf duidelijke doelen gesteld na twee keer winst van de KNVB-Beker en twee keer winst van de Johan Cruijff Schaal. De landstitel is het grote doel en dus is Volendammer Veerman nog lang niet klaar in Eindhoven. “Ik wil in ieder geval kampioen worden met PSV. Ik ben twee keer tweede geworden en dat gaat best vervelen”, aldus Joey Veerman, die normaal gesproken dit seizoen gewoon bij PSV zal blijven.


Vorig artikelKritiek op directie PSV na ‘zorgelijke contractsituatie’ Babadi: ‘PSV is vergeten zijn contract te verlengen’
Volgend artikelNaast interesse in Joey Veerman toont Lazio ook concrete interesse in Aster Vranckx, schakelt PSV door naar Jerdy Schouten?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in