Home Nieuws Denzel Dumfries is vermoedelijk na de winterstop Chelsea speler, Londense club aast...

Denzel Dumfries is vermoedelijk na de winterstop Chelsea speler, Londense club aast op ’50 miljoen euro transfer’

845
0

Een ‘vijftig miljoen euro transfer’, schrijft men in Italië én in Engeland over de op handen zijnde transfer van Denzel Dumfries naar Chelsea.

De Londense club is bereid om ver te gaan voor Dumfries, die meteen vanaf het begin veel indruk maakte in de Serie A. Dumfries ging in Milaan verder met dat waar hij ook bij Heerenveen en PSV goed in was. Lopen, lopen en nog eens lopen zodat de verdedigers van de tegenpartij steeds het gevoel hebben een aanvaller tegenover zich te hebben in plaats van een verdediger. Dumfries maakte afgelopen jaar een dusdanige indruk dat ook FC Bayern München en tal van Engelse clubs interesse toonde in de halave aanvaller, die loopt, rent, scoort en met assists strooit.

Chelsea gaat in ieder geval werk maken van de komst van Denzel Dumfries. De club uit Londen was al eerder geïnteresseerd in de rechtsback van Internazionale, maar gaan het bod verhogen naar vijftig miljoen euro. Wanneer de deal al in januari plaatsvindt, is Chelsea bereid Dumfries tot de zomer nog te verhuren aan Inter, weet Corielle dello Sport in navolging van Engelse media te melden.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here