Home Nieuws Zuidam: Weinig internationale ervaring maar tientallen miljoenen transferinkomsten

Zuidam: Weinig internationale ervaring maar tientallen miljoenen transferinkomsten

1373
0

PSV zou interesse hebben in de diensten van FC Utrecht directeur Jordy Zuidam. Dat nieuws meldde Chris Woerts dinsdagavond bij het programma Vandaag Inside.

Zuidam is inmiddels 5 jaar actief voor FC Utrecht in de rol van technische baas. Daarvoor vervulde hij andere functies in de Domstad. Als vanzelfsprekend heeft een technische baas van FC Utrecht minder internationale ervaring dan een technisch directeur van bijvoorbeeld Az, waar Europees voetbal een vanzelfsprekendheid is geworden. Wel kan Zuidam een uitstekende tranferbalans overleggen.

Zuidam heeft in de afgelopen vijf jaar al voor rond de zeventig miljoen euro aan transfers verdiend, rekende Voetbal International haar lezers voor. FC Utrecht is getransformeerd van zogenaamde kopende club naar een verkopende club en daar is Zuidam verantwoordelijk voor. Of de technische baas van de Domstedelingen daadwerkelijk serieus in beeld is in Eindhoven, valt nog te bezien maar feit is dat zijn naam genoemd wordt en op een lijstje staat, aldus Woerts.


Vorig artikelPSV richt pijlen op Jordy Zuidam voor opvolging John de Jong
Volgend artikelDe rol van Fred Rutten, weg uit de media: ‘Rutten maakt zeker geen ongelukkige indruk in zijn nieuwe rol’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in