Home Nieuws ‘Zenuwachtige’ Veerman weet zich in Volendam even geen raad met de nodige...

‘Zenuwachtige’ Veerman weet zich in Volendam even geen raad met de nodige complimenten

834
0

Een alleraardigst interview tussen de NOS en Joey Veerman na afloop van FC Volendam – PSV. De middenvelder is zelden geblesseerd en vindt dat niet zomaar eenvoudig. Toekijken en niet spelen is lastig, bleek uit zijn woorden na afloop.

Joey Veerman was een aantal weken afwezig bij PSV en dat bleek meteen van invloed op de resultaten te zijn. Tegen het energiek spelende FC Volendam maakt de middenvelder zijn rentree. Veerman deed slechts 45 minuten mee in het vissersdorp en moest daarna vanaf de bank toekijken hoe PSV alsnog eenvoudig met 1-5 het verschil kon maken.

“Het was een tijdje geleden, maar dit was lekker. Blij dat ik weer minuten heb gemaakt. De bedoeling was ook dat ik één helft zou spelen. We hebben best wat blessures gehad, dus dat is duidelijk afgesproken met de medische staf. Ook al wilde ik langer spelen. Zij kwamen op 1-0 en dan gaan ze met z’n allen op de zestien staan. Dat kan je verwachten, maar gelukkig maken we snel de 1-1. Het baltempo was alleen te laag en we waren te slordig bij de kansen”, begon Veerman in gesprek met de NOS.

“Ik ben slecht in toekijken. Ik ben niet vaak zenuwachtig, maar dat wordt ik wel als ik moet toekijken”, gaat de Volendamse PSV’er verder. “En zeker als je ziet dat we gelijkspelen tegen FC Utrecht en Ajax en dat het niet lukt tegen Feyenoord. Dat PSV niet zonder Joey Veerman kan? Ik ben gewoon blij dat ik weer op het veld sta”, aldus de middenvelder, die van de interviewer de nodige complimenten toebedeeld kreeg.

“Het is veel lekkerder als we nog steeds alles hadden gewonnen, maar dat gebeurt natuurlijk. Dat ik er dan toevallig niet bij ben… Hoe belangrijk ik ben voor dit PSV? Dat is wel echt een klotevraag, haha. Ik ben wel belangrijk geweest en ook een goed koppel met Jerdy Schouten, denk ik”, aldus Veerman.


Vorig artikelIbrahim Afellay haalt hard uit: ‘Goudzoekers om zo’n jongen heen’
Volgend artikelJordan Teze meer dan belangrijk in Volendam maar tegelijkertijd schandalig beschimpt na zijn treffer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in