Home Nieuws Jordan Teze meer dan belangrijk in Volendam maar tegelijkertijd schandalig beschimpt na...

Jordan Teze meer dan belangrijk in Volendam maar tegelijkertijd schandalig beschimpt na zijn treffer

6361
0

Jordan Teze speelde een meer dan goede wedstrijd in Volendam. Menig aanval vertrok vanaf zijn voet en in Volendam bleek Teze naast doelpuntenmaker ook aangever te zijn.

De verdediger speelt een zeer goed seizoen en is onder Bosz uitgegroeid tot een belangrijke schakel. Teze wordt ook in de combinatie vaak gezocht door zijn ploeggenoten en dat is in het verleden weleens anders geweest. Na afloop keek de verdediger dan ook tevreden terug op de wedstrijd. Even was er ook nog een onderonsje afgelopen week, tussen Johan Bakayoko en Teze. De verdediger vertelt er na afloop van FC Volendam – PSV over.

“Het was lastig in het begin”, geeft Teze aan voor de camera van PSV TV. De verdediger speelde een hoofdrol in het duel in het vissersdorp. Het eerste doelpunt van FC Volendam kwam namelijk op naam van Teze, die dus een eigen doelpunt moet bijschrijven. “Maar ik geef een goede pass op Saibari, kop zelf de goal goed binnen en geef een goede bal op Pepi, die hem ook sterk afmaakt.”

“Ik denk dat we de controle wel hadden, maar we maken het onszelf in het begin veel te moeilijk”, vervolgt de verdediger. “Zij maken snel de 1-0 en dan loop je meteen achter de feiten aan. Ik denk dat we wat statisch waren in het begin. In de tweede helft was de intensiteit hoger en waren we dynamischer. Dat was een heel stuk beter. En die snelle goal na rust is lekker. Een goede goal van Jerdy en daar breek je het ijs in principe mee. Dan gaan we er over heen.”

Tekst gaat verder onder de foto

“We gaan met een fijn gevoel naar huis. Een lange rit, maar we mogen niet klagen. Of Bakayoko me gepest heeft? Hoezo? Oooh, hahaha. Ja, klopt. Congo tegen Ivoorkust. De dag daarna heb ik hem niet gesproken, maar nu zijn we weer goed hoor. Ik hoopte gewoon dat Congo zou winnen en hij was voor Ivoorkust. Het was spannend, maar Ivoorkust won terecht”, aldus een lachende Teze in onderstaande video.

Er was bleek helaas nog meer te doen te zijn rond Teze. In het bericht op X onder de video is bij het derde doelpunt, gemaakt door Teze, duidelijk te zien waar Jordan Teze voor wordt uitgemaakt door een onverlaat op de tribune in Volendam. Herhalen doen we het maar niet maar de FC Volendam-fan heeft duidelijk nog wat stappen te zetten in zijn ontwikkeling.


Vorig artikel‘Zenuwachtige’ Veerman weet zich in Volendam even geen raad met de nodige complimenten
Volgend artikelFC Volendam – PSV toont aan waarom de kritiek op Ramalho soms best onterecht is

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in