Home Nieuws Zaakwaarnemer Bergwijn reageert op geruchten en stelt Bayern München gerust

Zaakwaarnemer Bergwijn reageert op geruchten en stelt Bayern München gerust

124
0

De zaakwaarnemer van Steven Bergwijn heeft sinds lange tijd weer eens een reactie gegeven op de berichtgevingen en geruchten rond zijn cliënt Steven Bergwijn.

Fulco van Kooperen reageerde in mei al eens openlijk op de interesse van meerderde grote clubs. Hij reageert nu op berichtgevingen van BILD en Voetbal International van de laatste dagen. Van Kooperen wil Bayern München vooral niet ‘opjagen’ zo lijkt het.

Volgens het Duitse BILD sprak Van Kooperen onlangs met Hasan Salihamidzic, de technisch directeur van Bayern. Hij zou deze week een definitieve beslissing willen van de club uit Beieren.

Wat Van Kooperen betreft is er helemaal geen haast geboden. “Wij hebben nooit gezegd dat ons geduld opraakt”, zegt van Kooperen in gesprek met het medium ESPN FC. “Bayern München is een grote club en het is mooi dat ze Steven interessant vinden. Ze kunnen alle tijd nemen die ze nodig hebben.”

Van Kooperen adviseert Bayern München niet té lang te wachten, omdat Manchester United, Tottenham Hotspur en last but not least Internazionale allen interesse hebben in Steven Bergwijn. “Het is geen geheim dat meer clubs naar hem kijken”, aldus Van Kooperen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here