Home Nieuws PSV lijkt ultimatum te stellen aan ‘vertrekkers’ Bergwijn en Lozano

PSV lijkt ultimatum te stellen aan ‘vertrekkers’ Bergwijn en Lozano

126
0

PSV is niet van plan om in een periode van onrust de voorbereiding te starten voor de Champions League wedstrijden.

VI meldt dat uitgaande transfers van Hirving Lozano en Steven Bergwijn na volgende week even uit beeld zijn. PSV wenst zich optimaal kunnen voorbereiden op de serie Europese wedstrijden die de club te wachten staan. De club lijkt daarmee een signaal af te geven aan beide spelers maar eigenlijk kan het meer als een signaal richting de zaakwaarnemers worden gezien; een signaal om na volgende week geen pogingen te wagen betreffende spelers te transfereren in een voor PSV belangrijke periode.

Voetbal International schrijft dat PSV een soort deadline heeft gesteld. Een deadline die ervoor zorgt dat clubs alleen nog tot volgende week de tijd te hebben om zich te melden in Eindhoven. Daarna wil de club voorlopig even geen speler meer laten gaan. In de praktijk zal het een stuk lastiger zijn deze ‘regel’ dan wel ‘maatregel’ specifiek door te voeren. Clubs met het grote geld bepalen immers op dat vlak en daar zal PSV ook mee te dealen hebben, zo wijst de praktijk vaak uit.

PSV speelt op 23 juli thuis tegen Basel. Een week later wacht de return in Zwitserland. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de derde voorronde van de Champions League.

Voor Bergwijn bestaat belangstelling uit verschillende competities. Bayern München, Manchester United en Internazionale zijn al genoemd.Voor Lozano lijkt SSC Napoli de meest geïnteresseerde club maar doortastend zijn de Italianen geenszins. In Europa lijkt de echte transfercarroussel nog op gang te moeten komen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here