Home Nieuws Willem van Hanegem loopt over van irritatie en moppert opnieuw op Peter...

Willem van Hanegem loopt over van irritatie en moppert opnieuw op Peter Bosz

7435
3

Heeft Willem van Hanegem moeite met de rol die PSV weet te vervullen in de race om de landstitel?

PSV en Feyenoord zullen dit seizoen gaan uitmaken wie er met de kampioensschaal vandoor zal gaan maar Feyenoord’s icoon Willem van Hanegem moppert zo vaak op PSV dat het welhaast irritatie begint te worden richting concurrent PSV. De Kromme mopperde vorig jaar ook al vaak op PSV en stelde toen wekelijks vast dat coach Ruud van Nistelrooij PSV niet aan het voetballen kreeg.

Met de regelmaat van de klok liet Van Hanegem blijken niets op te hebben met het spel van PSV en dus richtte hij wekelijks zijn kritische pijlen op het spel van PSV. Dit jaar is er vrij veel anders als we naar het spel van PSV kijken maar voor Van Hanegem is er allerminst een reden zijn kritiek voor zich te houden.

Het begint ondertussen wel op een heuse vete te lijken. Een vete van weleer tussen Peter Bosz en Willem van Hanegem. De Kromme beseft natuurlijk ook dat het dit seizoen tussen PSV en Feyenoord zal gaan.

Volgens Willem van Hanegem zijn er nu al slechts twee kandidaten voor de landstitel. Alleen PSV en Feyenoord zijn nog in de strijd om het kampioenschap van de Eredivisie. Van Hanegem ziet PSV beter spelen dan vorig seizoen maar ziet tegelijkertijd tijd graag dat trainer Peter Bosz zich anders opstelt.

In zijn column bij het Algemeen Dagblad schrijft hij daar over: “Dit seizoen zal het vast tussen PSV en Feyenoord gaan. Bij PSV zou het leuk zijn als de mensen wel zelf blijven nadenken. Eerst riep die Roger Schmidt dat Go Ahead Eagles zo’n geweldig elftal was en nou begint Peter Bosz ook al. In Deventer doen ze hun best hoor. En ze pakken punten, dat is prima”, wijst Van Hanegem naar de uitspraken van Peter Bosz en eerder Roger Schmidt over de kwaliteiten van Go Ahead Eagles.

Bosz behoedt zijn spelers voor het onderschatten van Go Ahead Eagles, maar Van Hanegem vindt dit dus een kwalijke houding van de trainer van PSV. “Als je zelf zegt dat van Arsenal verliezen best te verklaren is omdat ze veel betere spelers hebben, moet je niet opeens beginnen over hoe geweldig Eagles is. Dat zijn ze namelijk niet”, is een mopperende Van Hanegem kritisch op Bosz.


Vorig artikelTeneergeslagen Aad de Mos is kritisch op Bosz: ‘Arsenal – PSV was een matige wedstrijd van de technische staf’
Volgend artikelNiet iedere analist waardeerde het spel van Hirving Lozano in Almere

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in