Home Nieuws Vink vreest voor Lozano | De vaak aangehaalde situatie van ‘pure luxe’...

Vink vreest voor Lozano | De vaak aangehaalde situatie van ‘pure luxe’ dient zich nu echt aan

1094
0

Een uiterst druk programma voor PSV de komende weken. In de aanloop naar de uitwedstrijd in Enschede gaat het niet alleen over de wedstrijd in het oosten van het land.

Als we vooruit kijken naar de komende maand waarin zeven wedstrijden op het programma staan, kunnen we gerust concluderen dat er voor PSV zes topwedstrijden op de agenda staan. De thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen laten we voor het gemak maar met respect voor de club uit Friesland, buiten beschouwing.

FC Twente, Sevilla, Feyenoord, Arsenal, AZ en opnieuw FC Twente staan voor PSV op de agenda. De analyses in combinatie met de gebruikelijke meningen vliegen je dezer dagen om de oren en dat maakt het geheel allemaal nog leuker. We zijn dan erg benieuwd hoe de ploeg van Peter Bosz zich gaat verhouden tot de genoemde tegenstanders.

Analist Marciano Vink denkt in ieder geval dat het eerder aangehaalde luxe-probleem zich nu echt gaat aandienen. Peter Bosz kan weer over Noa Lang beschikken, al wordt de vleugelaanvaller nog niet in de basis verwacht tegen FC Twente.

Als Lang weer 100% fit is, verwacht journalist en FC Twente-watcher Leon ten Voorde dat Hirving Lozano zijn plekje kwijtraakt en ook ESPN-analist Marciano Vink is die mening toegedaan. “Tuurlijk. Bakayoko heeft nu echt wel zijn plekje verdient en veroverd. Hij is van de zestien wedstrijden er twaalf/dertien van heel hoog niveau. Hij gaat qua rendement vooruit”, wijst Vink terecht naar het moyenne van Bakayoko, die niet alleen scoort maar ook assists geeft.

Hirving Lozano en Johan Bakayoko wisten dit seizoen in totaal al veertien keer te scoren in zowel de Eredivisie als in Europees verband maar Vink vreest voor Lozano.

“En wat Lozano betreft, zeggen die drie goals tegen Ajax me eigenlijk helemaal niks. Hij heeft nog steeds moeite met de bal en met zijn gretigheid. Het oogt soms heel druistig en ik denk dat Noa Lang dat beetje extra finesse en dreiging vanaf links kan brengen. Lang was daarnaast ook heel erg goed voor zijn blessure. Het is pure luxe”, aldus een kritische Vink.


Vorig artikelHet gaat te vaak over de Grolsch Veste: ‘Het is zó lastig om die PSV’ers te beteugelen’
Volgend artikelWeer topfitte Noa Lang emotioneel tijdens gevoelig interview

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in