Home Nieuws Weer topfitte Noa Lang emotioneel tijdens gevoelig interview

Weer topfitte Noa Lang emotioneel tijdens gevoelig interview

2374
0

Noa Lang weet na zeven weken absentie weer tot de wedstrijdselectie te behoren.

De aanvaller is op tijd fit voor de belangrijke weken die PSV te wachten staan. Daarmee dient zich voor PSV ook het eerder aangehaalde zogenaamde luxeprobleem aan want Bosz beschikt met Lang, Lozano en Bakayoko over drie topaanvallers.

Het zogenaamde luxeprobleem zal in de praktijk overigens wel meevallen want de vele wedstrijden, interlands en de vliegreizen rond de interlands zorgen ervoor dat Bosz op ieder selectielid een beroep kan gaan doen. Noa Lang is in ieder geval beschikbaar en ging deze week het gesprek aan met PSV TV.

Het bleek een bijzonder interview te worden want Lang liet een andere kant van zichzelf zien. De aanvaller werd even emotioneel tijdens het mooie interview. Lang hoort van presentatrice Maddy Janssen dat zijn moeder het ‘heel erg moeilijk’ had met de kritiek die Lang in het verleden kreeg. Lang raakte zichtbaar geëmotioneerd.

“Ik sprak jouw moeder gisteren”, zei Maddy Janssen tegen Lang. “Ze vertelde dat ze heel trots op jou is, dat je je zo staande hebt gehouden. Menig puber, want dat was je op die leeftijd, zou depressief zijn geworden. Ze vond het heel erg moeilijk om dat allemaal mee te maken, ook voor jou. Terwijl jij degene bent van wie ze het meeste houdt. Jij beschermde haar zelfs, door te zeggen: lees dit soort dingen niet, man.”

Als Lang dit hoort, raakt hij geëmotioneerd. “Ja, dat raakt me. Wacht even, hoor. Dit zie je echt niet snel.” Nadat hij een slok water neemt, gaat Lang met natte ogen verder met praten. “Het is niet altijd even makkelijk geweest. Sinds ik klein ben, lig ik al onder een vergrootglas. Ik durf wel te zeggen dat ik bij vlagen ook depressief ben geweest. Dan werd ik wakker en had ik er geen zin meer in. Maar ik heb me eruit gevochten, dat is wie ik ben. Ik ben nu mentaal erg sterk”, aldus de weer topfitte Noa Lang in een mooi interview.


Vorig artikelVink vreest voor Lozano | De vaak aangehaalde situatie van ‘pure luxe’ dient zich nu echt aan
Volgend artikelPerfect Nederlands sprekende Michal Sadílek is ‘speciale plek’ PSV nog lang niet vergeten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in