Home Nieuws VIDEO | Zo vertrok Ibrahim Sangaré vanaf de Herdgang richting Nottingham

VIDEO | Zo vertrok Ibrahim Sangaré vanaf de Herdgang richting Nottingham

11269
0

Ibrahim Sangaré heeft zijn drie seizoenen PSV vrijdagmiddag afgesloten.

Vrijdagmiddag rond kwart over 4 vertrok Sangaré vanaf De Herdgang richting Nottingham om aldaar zijn miljoenentransfer af te ronden. Onverwacht vertrekt de middenvelder naar een andere club na drie prima tot goede seizoenen in Eindhoven. Een landstitel zat er net niet in voor de middenvelder, die enorm genoten heeft van zijn jaren bij PSV en moeite heeft om de club te verlaten.

Met het nodige zilverwerk stapt de nieuwe speler van Nottingham Forest op wederom een privévliegtuig richting de East Midlands van het Verenigd Koninkrijk om aldaar zijn geluk te gaan beproeven. Sangaré hoefde niet weg van PSV maar zijn transfer komt wel erg goed uit gezien de nadrukkelijke belangstelling voor Davinson Sánchez en Aster Vranckx, wiens naam ook weer genoemd wordt.

Op beelden van ESPN is te zien hoe Sangaré vrijdagmiddag De Herdgang verlaat. PSV gaat via een vast bedrag en bonussen ruim 35 miljoen euro incasseren voor Sangaré.

‘Eerst was er vrijdagmiddag nog discussie over de betalingstermijnen waar Nottingham aan wil voldoen. Die is opgelost. PSV wilde het geld zo snel mogelijk hebben en kan een netto-winst van 25 miljoen euro inboeken. Daardoor is alle financiële druk op dit seizoen al weg’, schrijft de regionale krant.


Vorig artikelPSV geeft Sangaré vrij na volledig akkoord met Nottingham, Ivoriaan nam afscheid en is onderweg naar UK
Volgend artikelMedische keuring Davinson Sánchez gepland, Spurs verdediger op weg naar PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in