Home Nieuws Medische keuring Davinson Sánchez gepland, Spurs verdediger op weg naar PSV

Medische keuring Davinson Sánchez gepland, Spurs verdediger op weg naar PSV

23148
0

PSV zet op dit moment alles op alles om Davinson Sánchez te contracteren. Ook vanuit Engeland klinken die geluiden nu door.

De verdediger zou al persoonlijk akkoord zijn met PSV over het salaris, meldt een betrouwbare bron aan PSV Inside. Het akkoord tussen PSV en de verdediger uit Colombia zou donderdagmiddag al gesloten zijn maar PSV moest ook nog langs Spurs, dat zich hard en meedogenloos opstelt en tot op heden geen veer heeft gelaten in de transfersom die het wenst te ontvangen voor de verdediger die perse moet vertrekken uit Londen.

Het meedogenloze van de club uit Londen vertaalde zich ook naar de mededeling dat de club van Daniel Levi op deadline-day twee prioriteiten kende. Een prioriteit was het aantrekken van Brennan Johnson van Nottinham Forest en prioriteit bleek de uitgaande transfer van Davinson Sánchez te zijn. De 27-jarige moest dan wel vertrekken van werkgever Spurs maar soepel opstellen was er niet bij.

Dat ondervonden eerder ook Nottingham Forest, dat in Davinson Sánchez ook een potentiële nieuwkomer zag, Fulham, Stade Rennes en AS Monaco. Aan de onderhandelingstafel zitten met Tottenham Hotspur is geen vanzelfsprekendheid. De club uit Londen staat te boek als een lastig onderhandelaar.

De huidige situatie heet te zijn dat Davinson Sánchez op weg is naar Eindhoven voor de medische keuring. Meerdere media bevestigen dat er voor vrijdagavond een medische keuring gepland staat in het centrum van TopSupport in Eindhoven.

Later meer.


Vorig artikelVIDEO | Zo vertrok Ibrahim Sangaré vanaf de Herdgang richting Nottingham
Volgend artikelLozano gepresenteerd op PSV-gala | PSV toont grote ambitie met transfer basisspeler Italiaanse kampioen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in