Home Nieuws PSV geeft Sangaré vrij na volledig akkoord met Nottingham, Ivoriaan nam afscheid...

PSV geeft Sangaré vrij na volledig akkoord met Nottingham, Ivoriaan nam afscheid en is onderweg naar UK

1242
0

Ibrahim Sangaré heeft vrijdagmiddag afscheid van PSV genomen, nadat hij donderdagavond eigenhandig een streep leek te zetten door een uitgaande transfer.

De Premier League-club bleek vrijdag niet op te geven en zette door, hetgeen leidde tot een definitief akkoord tussen PSV en Nottingham Forest. Alle details zijn uitgewerkt en de belangrijkste
plooien zijn inmiddels ook glad gestreken; de betalingscondities.

PSV heeft met de Premier League-club uit Nottingham inmiddels volledige overeenstemming bereikt waardoor de club Ibrahim Sangaré vrij heeft gegevens naar Engeland te reizen. De afgelopen week twijfelde Sangaré over de club Nottingham, waar die club eveneens niet aan de eisen van PSV kon voldoen.

Nottingham Forest bood ineens fors meer dan de 25 miljoen euro die eerder geboden werd met als optie een jaar verhuur aan PSV. Het is geen moment een optie geweest voor de club.

PSV gaat ruim 35 miljoen euro ontvangen. Een fors transferbedrag, inclusief een aantal bonussen. Wel was er vrijdagmiddag nog discussie over de betalingstermijnen waar Nottingham aan wil voldoen maar die plooien zijn inmiddels gladgestreken.


Vorig artikelNieuwe miljoenentransfer rond | Aan PSV en Eindhoven gehecht maar Ibrahim Sangaré vertrekt definitief naar Nottingham
Volgend artikelVIDEO | Zo vertrok Ibrahim Sangaré vanaf de Herdgang richting Nottingham

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in