Home Nieuws Veerman uitgesproken: ‘Niet de bedoeling dat ik mijn contract ga uitdienen bij...

Veerman uitgesproken: ‘Niet de bedoeling dat ik mijn contract ga uitdienen bij PSV’

10288
0

Joey Veerman is inmiddels in Marbella geariiveerd voor het winterse trainingskamp en tracht topfit aan de start van de tweede seizoenshelft te beginnen.

Joey Veerman heeft grootse plannen voor 2023 want het EK een jaar later in Duitsland is zijn grote doel, naast een landstitel met PSV. Veerman weet dat hij in alles nog moet verbeteren om stappen voorwaarts te kunnen gaan zetten. Veerman ligt nog 3,5 jaar vast bij PSV, maar de kans dat hij voor die tijd een mooie transfer gaat maken is groot. Dat zegt de middenvelder in de auto bij Andy van der Meyde.

“Het is niet de bedoeling dat ik mijn contract bij PSV uit ga dienen, nee, dat is nooit de bedoeling, zo werkt dat niet, toch? Maar ik zit hier nu goed, PSV is een topclub in Nederland en ik heb altijd gezegd dat ik in de top van Nederland wilde spelen. Dat is nu gelukt. Daarna is het verder kijken”, is Veerman vastberaden.

Veerman kwam in januari 2021 over van sc Heerenveen en tekende tot medio 2026 bij PSV. “Ik zit hier nu een jaar, je weet nooit wat er op je pad komt. Dat kan je niet voorspellen. Maar vooralsnog denk ik helemaal niet aan een transfer, ik heb het mega naar mijn zin hier en we hebben een hele leuke ploeg”, aldus Joey Veerman, die ook middels doelpunten en assists van waarde is voor PSV.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here