Home Nieuws Engelse krant: Newcastle informeert bij PSV naar vraagprijs Gakpo – Aanhang enthousiast

Engelse krant: Newcastle informeert bij PSV naar vraagprijs Gakpo – Aanhang enthousiast

5478
0

Een volgende Premier League club is in de running voor Cody Gakpo als we het Engelse medium The Northern Echo moeten geloven.

The Northern Echo is geen tabloid of roddelkrant maar het grootste medium in het noorden van Engeland. De genoemde krant geldt als goed geïnformeerd medium bij de plaatselijke voetbaltrots Newcastle United. Het bericht kon al meteen op veel enthousiasme van de Newcastle fans rekenen. Hun club staat immers op de nominatie om de traditionele Engelse top aan te vallen. Althans, dat is de insteek van de clubeigenaren uit Saoedi Arabië.

‘Wat Leeds United, Southampton en Manchester United mogelijk niet zal lukken, krijgen wij in Newcastle wel voor elkaar’, valt er onder een groot fan account van Newcastle United op sociale media te lezen. De aanhang van de club uit Noord-Oost Engeland reageert laaiend enthousiast op de berichtgevingen over Gakpo. Newcastle United zou ondertussen bij PSV hebben geïnformeerd naar de vraagprijs van Cody Gakpo.

De krant is verder goed op de hoogte en weet dat Newcastle United meer dan 40 miljoen Pond zou moeten overmaken naar PSV om Gakpo over te nemen. The Northern Echo heeft nog meer huiswerk verricht want de uitspraken van Marcel Brands over de situatie rond Gakpo deze week op de supportersavond, zijn bekend bij de krant.

“Only ten to 12 clubs can pay to afford Cody Gakpo in January,” said Brands. “Let’s see if it will happen – it has to be PSV’s record sale, and also the right bid for Cody’s plans. We still have no official bids. Let’s see if some club will pay big money in January.”

Ook is het medium op de hoogte van de recordtransfer van PSV. ‘PSV’s current transfer record is the €45m fee they received from Napoli for Hirving Lozano, and their sporting director, Marcel Brands, is adamant that sum will have to be surpassed if Gakpo is to move on in January’, klinkt het in het Noord-Engelse medium.


Vorig artikelLothar Matthäus ziet Cody Gakpo graag naar Dortmund komen
Volgend artikelVeerman uitgesproken: ‘Niet de bedoeling dat ik mijn contract ga uitdienen bij PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in