Home Nieuws Duitse media: Donyell Malen ongelukkig in Dortmund

Duitse media: Donyell Malen ongelukkig in Dortmund

1765
0

Deze week werd bekend dat Donyell Malen zijn werkgever Borussia Dortmund waarschijnlijk deze winter zal gaan verlaten.

De spits, die eerder al weer aan een terugkeer naar PSV werd gelinkt, zou het niet naar zin hebben in Duitsland maar ook Dortmund zou ver klaar zijn met de tegenvallende prestaties van Malen. Trainer Edin Terzic benadrukt echter dat hij nog altijd veel vertrouwen in hem heeft. Mede omdat Malen pas één keer heeft gescoord dit seizoen, in de beker tegen derdedivisionist 1860 München, nam Louis van Gaal hem niet mee naar Qatar. “Donyell weet wat ik van hem verwacht”, zegt Terzic tegenover de BILD.

Malen zag het als een grote tegenvaller dat hij niet geselecteerd werd voor Oranje maar wist de klap wel te verwerken inmiddels. “Hij heeft ongelooflijke vaardigheden, maar hij is erg ongelukkig als hij niet scoort. Dat irriteerde hem de afgelopen maanden enorm. We weten dat Donyell op een gegeven moment gaat scoren. Het is slechts een kwestie van tijd. Als hij dan zijn zelfvertrouwen terugkrijgt, zal het voor hem gemakkelijker zijn om zijn kwaliteiten te laten zien.”

BILD meldt dat Malen geen tokeomst meer ziet in Dortmund en met zijn ziel onder zijn arm loopt bij de club waar hij veel meer van verwacht had. Recent scoorde Malen nog twee goals in een oefenduel met de Lion City Sailors uit Singapore maar daar blijft het wel bij wat zijn productie aangaat. Malen weet dat het beter moet maar lijkt de handdoek al in de ring te hebben gegooid wat zijn verblijf in Dortmund aangaat. “Ik kan veel dingen beter, maar ik moet positief blijven en hard blijven werken”, aldus Donyell Malen, die dit window niet aan PSV gelinkt wordt maar wel aan Tottenham Horspur en Sevilla.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here