Home Nieuws Van Nistelrooij over niet spelen Boscagli: ‘Ik wil wel, maar hij niet’

Van Nistelrooij over niet spelen Boscagli: ‘Ik wil wel, maar hij niet’

24974
0

Olivier Boscagli lijkt er bij Ruud van Nistelrooij goed op te staan. De Franse verdediger is weer terug van weggeweest en lijkt een vaste basisspeler te zijn geworden.

Echter niet in Volendam, waar de Fransman juist niet op het wedstrijdformulier stond. Van Nistelrooij werd gevraagd naar de afwezigheid van de verdediger, die het door de recent herstelde blessure zelf niet aan durfde op kunstgras te spelen. Het was dus zijn eigen keuze.

“Ik wil wel, maar hij niet”, zei Ruud van Nistelrooij voor de camera van ESPN over de afwezigheid van de Fransman. “Als een speler er na zijn blessure dusdanig veel moeite mee heeft, dan moet je het ook niet willen. Het is zijn keuze. Of ik het begrijp? Nou, ik respecteer het”, klinkt het.

Van Nistelrooij vervolgde zijn betoog: “Ik weet: als je gaat forceren, heeft het geen zin. Het is beter om niet iemand op te stellen die er niet volledig voor kan gaan”, aldus Van Nistelrooij. De trainer is zelf ook geen fan van kunstgras, maar dat van FC Volendam kan nog enigszins zijn goedkeuring krijgen. “Niemand houdt van kunstgras, maar dit is wel het beste kunstgras van Nederland”, zei de trainer over de staat van het veld in Volendam, wat optisch toch niet het beste veld van Nederland lijkt.


Vorig artikelTadic: ‘PSV heeft meer ervaring in het behalen van de tweede plek’
Volgend artikelPSV zonder schorsingen naar duels tegen Ajax, Van Nistelrooij ziet Simons mopperend gewisseld worden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in