Home Nieuws PSV zonder schorsingen naar duels tegen Ajax, Van Nistelrooij ziet Simons mopperend...

PSV zonder schorsingen naar duels tegen Ajax, Van Nistelrooij ziet Simons mopperend gewisseld worden

1192
0

PSV is op Jordan Teze na zonder kleerscheuren uit het duel tegen FC Volendam gekomen.

Een drietal spelers moest tegen FC Volendam oppassen om niet tegen een schorsing aan te lopen. Érick Gutiérrez, Ibrahim Sangaré en Guus Til hebben allemaal dit seizoen tot nu toe vier gele kaarten gekregen. Een vijfde gele kaart betekent automatisch een schorsing voor één duel. Een gele kaart had een schorsing opgeleverd.

Ibrahim Sangaré leek met de handrem erop te spelen gedurende zijn invalbeurt want het was matig wat de Ivoriaan liet zien. Luuk de Jong ging flink te keer tegen de scheidsrechter, die als een karakterloze leidsman een flauwe gele kaart trok voor de aanvoerder van PSV.

Dan was daar nog de wissel van Xavi Simons, die verongelijkt en met veel teleurstelling naar de kant liep. Op de bank was duidelijk waarneembaar dat de middenvelder stevig baalde van zijn wissel. En dus kreeg Van Nistelrooij na afloop een vraag over de wissel en of hij nog iets gezegd had tegen Simons. ‘Ik heb hem gefeliciteerd met de drie punten. Natuurlijk was Xavi niet blij, hij wil er nooit af, hij wil altijd bijdragen aan het team. Maar vandaag heb ik hem gewisseld met Bakayoko, de beide flanken.’

Van Nistelrooij kon er wel om lachen, toen hij de beelden van de mopperende Simons zag. ‘Heerlijk toch? Dat is ook de bezieling die je wil van een speler. Zijn ziel en zaligheid ligt erin. Hij zal morgen lekker een dag vrij hebben en dan weer klaarstomen voor volgende week. Zijn bijdrage weten we allemaal, dat laat hij hopelijk ook de komende weken zien’, aldus Ruud van Nistelrooij over zijn topspeler.


Vorig artikelVan Nistelrooij over niet spelen Boscagli: ‘Ik wil wel, maar hij niet’
Volgend artikelGuus Til rekent na glansrol in Volendam op basisplaats tegen Ajax en lacht vraag over PSV toekomst weg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in