Home Nieuws Tadic: ‘PSV heeft meer ervaring in het behalen van de tweede plek’

Tadic: ‘PSV heeft meer ervaring in het behalen van de tweede plek’

1974
0

Na de winst in Volendam wacht er voor PSV een cruciale thuiswedstrijd tegen Ajax. De nummer twee van de ranglijst reist naar het Philips Stadion in de wetenschap dat het een week later opnieuw tegenover PSV zal staan.

Voor Ajax aanvoerder Dusan Tadic reden om alvast vooruit te blikken op beide krakers die het verloop van het seizoen gaan bepalen. Tadic beseft dat PSV verslaan een lastige zaak zal gaan worden gezien de staat van het elftal waar de Servier aanvoerder van is.

‘We hebben in korte tijd vaak tegen Feyenoord gespeeld. Nu twee keer tegen PSV. Prachtig, toch’, zegt Tadic tegen het Algemeen Dagblad. “We hebben zeker een iets moeilijker programma, maar dat maakt niet uit als je alles wint. Wij hebben wel meer ervaring dan PSV, al denk ik niet in het behalen van de tweede plek.”

Uiteraard is er een een scenario denkbaar waarin PSV naast de beker pakt maar ook de tweede plaats in rook ziet op gaan. “Waar het bij Ajax nog altijd onduidelijk is wie volgend seizoen trainer is, kan in Eindhoven dit seizoen ook nog iets gebeuren. Nu is er nog hoop op bekerwinst en de tweede plek, maar wat als PSV de verwachtingen niet waarmaakt? Wil Van Nistelrooij dan voor een herkansing gaan? En krijgt hij die kans ook?”, schrijft Rik Elfrink.


Vorig artikelHet PSV van Ruud van Nistelrooij heeft een concentratie- én motivatieprobleem
Volgend artikelVan Nistelrooij over niet spelen Boscagli: ‘Ik wil wel, maar hij niet’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in