Home Nieuws Van Nistelrooij geirriteerd na vragen over Simons, trainer wuift veel besproken PSG...

Van Nistelrooij geirriteerd na vragen over Simons, trainer wuift veel besproken PSG clausule weg

1256
0

Ruud van Nistelrooij sprak ook zaterdagavond vol bewondering over Xavi Simons.

Zijn gezicht betrok echter toen Hans Kraaij de vraag stelde over de zogenaamde Paris Saint Germain clausule. Van Nistelrooij geniet van de ontwikkeling van Xavi Simons bij PSV. Van Nistelrooij heeft echter geen zin in vragen over de toekomst van de negentienjarige aanvallende middenvelder. Zijn gezicht betrok bij de vraag over de clausule.

PSV wil liefst zo snel mogelijk het contract van Simons vernieuwen, zodat er een streep kan door de clausule die hem in staat stelt om terug te keren naar Paris Saint-Germain.

“Wij hebben het helemaal niet over clausules”, reageert de oefenmeester enigszins geïrriteerd tegenover Hans Kraaij van ESPN. “Dat is iets wat in de media is ontstaan, maar dat is nooit besproken of bevestigd geweest. Wij gaan niet in op de inhoud van de contracten van onze spelers. Dat doe je niet en dat hoeft ook niet. We weten dat hij voor vijf jaar vast ligt en verder is er niks aan de hand. Er wordt dan een hoop geïnsinueerd, dan is dit mijn reactie. Ik probeer duidelijk te zijn”, pareerde van Nistelrooij de vraag van Hans Kraaij of hij boos is.

Zijn ontwikkeling gaat erg snel, beaamde de trainer. “Dat klopt, als je daarover na gaat denken. Maar daar moet je niet te veel bij stilstaan, je moet hem gewoon zijn gang laten gaan. Hij zit in een flow, dat gaat maar door. Daar moeten we met zijn allen van genieten. Xavi moet vooral doen waar hij mee bezig is. Dat is elke dag de beste zijn, hard werken en presteren op het veld. Dan is hij belangrijk voor ons en dat weet hij”, besluit Ruud van Nistelrooij.


Vorig artikelLuuk de Jong vol verwachting: ‘Ik denk dat ik fantastisch zal worden ontvangen in Sevilla’
Volgend artikelFábio Silva kan dit seizoen de sleutel naar succes worden | Mitroglou en Vinícius klassen minder

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in