Home Nieuws Luuk de Jong vol verwachting: ‘Ik denk dat ik fantastisch zal worden...

Luuk de Jong vol verwachting: ‘Ik denk dat ik fantastisch zal worden ontvangen in Sevilla’

2347
1

PSV en Luuk de Jong maken zich op voor de reis naar Sevilla. De selectie zal aanstaande woensdag afreizen naar het zuiden van Spanje, waar de ploeg door ongeveer 3500 PSV fans zal worden ondersteunt.

De wedstrijd tegen Sevilla leeft. Niet alleen bij de fans maar ook bij de club want het huidige Sevilla is een te kloppen ploeg voor PSV. Europees succes ligt op de loer maar er dient wel een grootste prestatie te worden neergezet om de voormalig werkgever van Luuk de Jong te kunnen verslaan. Luuk de Jong wacht een geweldig onthaal, zo laten de eerste geluiden vanuit Sevilla horen.

Na afloop van PSV – FC Groningen werd Luuk de Jong eerst gevraagd naar de kwaliteiten van Xavi Simons. “Hij heeft enorme stappen gemaakt vanaf het moment dat hij hier kwam. Voor mijn gevoel wordt hij nog elke dag beter”, aldus De Jong. “Hij laat het ook op het veld zien. Vandaag weer een fantastische goal. Al die power en energie die hij er elke wedstrijd instopt, dat is een kwaliteit. Hij is op dit moment heel goed.”

De aanvoerder was blij dat hij weer tot scoren was gekomen met de belangrijke wedstrijd tegen Sevilla voor de boeg. “Je weet hoe er over je wordt gesproken als je even geen goals maakt, dus dan is dit alleen maar mooi”, zo gaf hij aan. “Xavi gaf de bal een beetje blind voor en ik gokte erop dat de bal op die plek zou komen. Dan is dit alleen maar lekker.”

De Jong kijkt uit om komende week terug te gaan naar Sevilla. “Met Barcelona ben ik er al eens terug geweest en toen werd ik al heel goed ontvangen”, zei hij daarover. “Ik verwacht dat ik weer fantastisch zal worden ontvangen daar.”


Vorig artikelHet zint technisch directeur Campos van PSG niet hoe Xavi Simons naar PSV vertrok
Volgend artikelVan Nistelrooij geirriteerd na vragen over Simons, trainer wuift veel besproken PSG clausule weg

1 REACTIE

  1. … [Trackback]

    […] There you will find 21211 additional Info on that Topic: psvinside.nl/luuk-de-jong-vol-verwachting-ik-denk-dat-ik-fantastisch-zal-worden-ontvangen-in-sevilla/ […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in