Home Nieuws Davy Pröpper | Van niet meer gemotiveerd geraken naar wellicht samenspelen met...

Davy Pröpper | Van niet meer gemotiveerd geraken naar wellicht samenspelen met broer Robin bij FC Twente

2577
0

Davy Pröpper weet een bijzondere voetbalcarrière te ervaren. Een carrière met pieken en dalen kun je het niet noemen maar een opmerkelijke carrière is zeker een juiste omschrijving.

Als Davy Pröpper een bal weet te beroeren, volgt er vaak iets bijzonders want balverlies is iets wat niet vaak in het woordenboek van de middenvelder terugkomt. Als Pröpper zich tot voetballen zet, is het niveau van het Nederlands Elftal gewoon haalbare kaart gebleken voor de middenvelder. Moeiteloos past hij zich aan, ongeacht het niveau maar ineens was het klaar. Althans, voor de buitenwacht want intern, in het brein van de middenvelder, was stoppen en het niet meer gemotiveerd zijn en geraken, al vaker onderwerp van gesprek.

Dat het in de voetballerij kan verkeren, behoeft geen verdere uitleg meer. Want plots was daar het einde een jaar geleden. Maar niets is onomkeerbaar en dus traint en speelt de middenvelder wedstrijden bij Vitesse. Blijft het daar bij? Waarschijnlijk niet want anders start je niet met trainingen als het niet gemist wordt.

En dus komt er ook een geruchtenstroom op gang want in Enschede gaan geruchten rond dat broer Robin inzet op het samenspelen met Davy bij FC Twente. Robin Pröpper zette al vaker in op een hereniging maar nu lijkt het dichterbij te komen.

Het kan dus verkeren in de voetballerij en die vlieger gaat ook zeker op voor Davy Pröpper en zijn voetbalcarrière. De technische baas van Twente ontkent de geruchten over een een terugkeer van Davy Pröpper in de voetballerij bij FC Twente maar in en rond Enschede worden de geruchten hardnekkiger.

Robin Pröpper probeerde zijn broer het afgelopen jaar al eens over te halen om bij Twente te gaan trainen. Het wordt ongetwijfeld vervolgd maar het zou een jaar van uitersten kunnen worden voor Davy én Robin Pröpper: van niet meer gemotiveerd geraken naar samenspelen in één elftal. In de voetballerij kan alles en het is de broers gegund.


Vorig artikelWaar van Nistelrooij bozig nerveus werd, bleef Maurice Steijn 96 minuten lang de rust zelve
Volgend artikelVan Nistelrooij wordt gewezen op geloofwaardigheid na wissel Veerman: ‘Veerman was woest’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in