Home Nieuws Van Nistelrooij wordt gewezen op geloofwaardigheid na wissel Veerman: ‘Veerman was woest’

Van Nistelrooij wordt gewezen op geloofwaardigheid na wissel Veerman: ‘Veerman was woest’

5318
3

Joey Veerman kon zaterdagavond niet geloven dat juist hij gewisseld werd en naar de kant gehaald werd.

De middenvelder maakt voldoende misbaar om vanaf alle tribunes te kunnen aanschouwen dat er onvrede bestond. Die wissel wordt door de media nog niet losgelaten. Telegraaf journalist Valentijn Driessen denkt dat Ruud van Nistelrooij zich op glad ijs begeeft gezien de reactie na afloop. De oefenmeester moet volgens de journalist oppassen dat hij zijn geloofwaardigheid niet verliest.

De reden hiervan is de reactie van Van Nistelrooij op Joey Veerman. Driessen vindt dat van Nistelrooij ongeloofwaardig is. “PSV-trainer Ruud van Nistelrooij, die als een van de weinige Nederlanders genoot van Oranje op het desastreus verlopen WK, moet ervoor waken dat hij zijn geloofwaardigheid niet verliest”, schrijft Driessen in zijn column in De Telegraaf.

“Dat de PSV-trainer de armoedige 0-0 tegen Sparta niet ophangt aan het vertrek van Cody Gakpo valt te billijken. Hij moet door met zijn huidige selectie en wil niet het zaadje planten dat de PSV’ers niet zonder Gakpo kunnen. Maar als hij roept dat Joey Veerman kwaad is op zichzelf na de wissel tegen Sparta in de 68e minuut, dan maakt hij zichzelf belachelijk”, vervolgt Driessen.

“Naar de buitenwacht en naar zijn spelers toe. Veerman was woest op Van Nistelrooij toen hij de Volendammer eruit haalde terwijl PSV joeg op de openingstreffer. Zoals de speler Van Nistelrooij ook woest was als zijn trainer hem wisselde als er gescoord moest worden. Vraag maar aan Dick Advocaat.”


Vorig artikelDavy Pröpper | Van niet meer gemotiveerd geraken naar wellicht samenspelen met broer Robin bij FC Twente
Volgend artikelDe eerste wedstrijd van 2023 | Is de hand van Ruud van Nistelrooij zichtbaar?

3 REACTIES

  1. Hij, Van Nistelrooij van Nooit Gedacht in Geffen, is vergeten zijn selectie te vertellen, dat je ook van buiten de 16 op doel mag schieten ⚽️⚽️

  2. Een ding is zeker, veel van wat V.Nistelrooy zegt moet niet voor serieus genomen worden. Zo maakt hij ook vaak verkeerde keuzes bij het wisselen en als er geen versterking voor komt kunnen ze het kampioenschap ook vergeten. Maar ja het is nu ook duidelijk dat op je geld zitten en potten belangrijker is.

    • Oké, kopen we toch Marco Flopstra, die speelt bij FC Buitenbeentje de pannen van het dak en kost slechts 13 miljoen. Is weliswaar keeper, maar schijnt een fluwelen traptechniek te hebben. Is ook een fijne jongen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in