Home Nieuws Van Hooijdonk vol lof: ‘Fenomenaal, supercreatief, zoveel lef en zelfvertrouwen’

Van Hooijdonk vol lof: ‘Fenomenaal, supercreatief, zoveel lef en zelfvertrouwen’

3870
0

Pierre van Hooijdonk is vol lof over Noa Lang. De analist van Studio Voetbal hoopt dat de aanvaller van PSV woensdag in actie kan komen tegen Arsenal.

Lang bewees zaterdagavond andermaal zijn waarde voor PSV door tegen NEC (4-0 winst) de tweede Eindhovense treffer voor zijn rekening te nemen. Na rust werd hij naar eigen zeggen uit voorzorg gewisseld. Lang lijkt gewoon fit voor de kraker tegen Arsenal van woensdagavond, zo meldde clubwatcher Rik Elfrink al.

Presentator Sjoerd van Ramshorst gaf zondagavond ook een korte update in Studio Voetbal. “Lang viel geblesseerd uit, maar het ziet er op zich goed uit. We hebben even contact gehad met PSV. Ze kunnen nog geen uitsluitsel geven omdat het nog even duurt, ze willen het aanzien, maar het ziet er hoopvol uit”, zo liet de presentator weten.

“Die hebben ze wel nodig, hè?”, haakte Van Hooijdonk vervolgens in. “Hij was fenomenaal. Het was nooit des PSV’s, maar dit is een gozer met zoveel lef en zoveel zelfvertrouwen. We weten dat hij lak heeft aan jan en alleman. Hij presteert. Hij durft acties te maken. Als er drie achter elkaar mislukken, maakt hem dat niks uit. Dan zoekt hij weer de één-tegen-één. Hij is supercreatief, ik geniet van die jongen”. aldus Pierre van Hooijdonk in zijn lofzang over Noa Lang.


Vorig artikel‘Reactie’ na blessure niet helemaal uit te sluiten | Duidelijkheid over vraagtekens rondom fitheid Noa Lang voor Arsenal
Volgend artikelPerez verwacht einde verhaal voor PSV’er maar krijgt weerwoord: ‘Je vraagt je af: hoe goed is hij nou?’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in