Home Nieuws ‘Reactie’ na blessure niet helemaal uit te sluiten | Duidelijkheid over vraagtekens...

‘Reactie’ na blessure niet helemaal uit te sluiten | Duidelijkheid over vraagtekens rondom fitheid Noa Lang voor Arsenal

1305
0

Peter Bosz kan woensdagavond tegen Arsenal gewoon beschikken over Noa Lang. De aanvaller viel zaterdag nog geblesseerd uit tegen NEC (4-0 winst), maar is fit genoeg om in het Champions League-duel te starten.

Noa Lang heeft maandag getraind en reist dinsdag mee naar Londen, zo meldt Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad. De ploeg van Bosz had afgelopen weekend geen kind aan NEC. Een smet op de ruime zege was echter het uitvallen van Lang.

De vleugelaanvaller, die sinds zijn komst naar PSV al goed was voor 4 goals in 7 duels, moest na rust geblesseerd de strijd staken na een overtreding van NEC-verdediger Bart van Rooij.

Bosz hoeft zich geen zorgen meer te maken, geeft Elfrink aan op Twitter. De PSV-watcher laat weten dat de aanvaller woensdag gewoon kan spelen tegen Arsenal, ’tenzij er toch nog een reactie komt’, maar het lijkt goed te komen. Dinsdag wordt er een laatste check gedaan. Arsenal en PSV trappen woensdagavond om 21.00 uur af in het Emirates Stadium.


Vorig artikelElfrink zag frustatie bij doelman Benítez: “Hij was woe-dend om een detail”
Volgend artikelVan Hooijdonk vol lof: ‘Fenomenaal, supercreatief, zoveel lef en zelfvertrouwen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in