Home Nieuws Perez verwacht einde verhaal voor PSV’er maar krijgt weerwoord: ‘Je vraagt je...

Perez verwacht einde verhaal voor PSV’er maar krijgt weerwoord: ‘Je vraagt je af: hoe goed is hij nou?’

2575
0

Yorbe Vertessen hoeft dit seizoen niet meer op veel speelminuten bij PSV te rekenen, zo verwacht Kenneth Perez. De Deense analist ziet de Belg als de minste in de Eindhovense aanval.

Volgens Perez heeft Vertessen net niet het niveau dat PSV moet nastreven. De aanvaller hoefde zaterdag niet te rekenen op een invalbeurt. Perez licht zijn mening toe.

“Als je nagaat wat er op de bank zat tegen NEC…”, begint Roy Makaay bij Dit was het Weekend. “Lozano zat op de bank, Til zat op de bank, Teze zat op de bank, Tillman zat op de bank…” Van Gangelen voegt de naam van Vertessen toe. “Ik denk dat die niet blij is”, zegt de presentator.

Perez haakte vervolgens in. “Bij Vertessen vraag je je af: ‘Hoe goed is hij nou eigenlijk?'” We hebben het hier over het niveau-PSV. Daarvoor komt Vertessen nu net tekort”, concludeert de Deen.

Makaay is het daar echter niet mee eens: “In de wedstrijden dat hij Lang moest vervangen heeft hij het prima gedaan.” Perez: “Zeker. Maar het is wel een twijfelgeval of hij PSV beter maakt op de lange termijn. Al is het wel een goede invaller”, aldus Kenneth Perez, die in Makaay geen medestander heeft in zijn mening over Yorbe Vertessen.


Vorig artikelVan Hooijdonk vol lof: ‘Fenomenaal, supercreatief, zoveel lef en zelfvertrouwen’
Volgend artikelTechnische staf Ajax nog altijd teleurgesteld door afketsen transfer Jerdy Schouten, die alleen naar PSV wilde

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in