Home Nieuws Unieke PSV goal gaat de wereld over

Unieke PSV goal gaat de wereld over

25
0

Als de unieke PSV goal van de wedstrijd tegen FC Porto en voorbode voor het nieuwe seizoen is, staan PSV en de fans nog heel wat mooie dingen te wachten. De goal in Arnhem is de wereld over gegaan en de buitenlandse sportkranten in de UK en Frankrijk maken er melding van. Het ED citeert uit de mond van Marcel Brands dat de club veel energie heft moeten steken in het verplaatsen en herorganiseren van oefenwedstrijden.

“PSV is er klaar voor en tegelijkertijd helemaal klaar mee. “De landskampioen kent voor de start van het seizoen sportief geen twijfels en reist zondag met een gerust hart naar Amsterdam”, schrijft Rik Elfrink maandagmorgen. Daarin gaat het ook over het verboden oefenduel met WBA en eerder de verboden duels in Duitsland en tegen QPR. Marcel Brands verzuchtte volgens Elfrink vorige week al dat de club deze zomer meer werk heeft gehad met de oefentrammelant dan met transfers.

De prachtgoal tegen Porto is ook in Engeland niet onopgemerkt gebleven. Was de treffer van Adam Maher tegen Vitesse de beste teamgoal ooit? Dat vraagt de Engelse krant Mirror zich af. ‘Vergeet de Argentijnse treffer uit 2006, vergeet Manchester United’s countergoal in 2009, PSV doet het beter’, schrijft de krant op hun website. Eerder berichtte ook het Franse L’equipe over de treffer en prachtige aanval. PSV staat op de radar van de Fransen na het gewonnen oefenduel met Saint Etienne.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here