Home Nieuws Bruma: ‘Ik blijf bij Galatasaray’

Bruma: ‘Ik blijf bij Galatasaray’

76
0

Of het nu de Turkse media betreft of de speler zelf; feit blijft dat de berichtgevingen rondom Galatasaray speler Bruma erg wisselend zijn. Zaakwaarnemer, club en speler vallen allemaal over elkaar heen. Wat dat betreft lijkt Bruma prima bij het verre van stabiele Galatasaray te passen. De laatste status update is een update waaruit blijkt dat Bruma in Istanbul wil blijven.

Over de vermeende interesse: ‘Om genoemd te worden bij deze clubs is vleiend, want dat betekent dat je je werk goed doet en dat die teams je in de gaten houden”, vertelde Bruma tegen Goal. “Ik bedank alle clubs die ge├»nteresseerd zijn in mij, maar ik heb nog een contract bij Galatasaray. Ik blijf bij Galatasaray. Ik laat deze kwesties over aan de bestuursleden van de club. Ik voel me beter op die manier. Ik voetbal gewoon en maak me geen zorgen over de rest.” Een goalgetter is Bruma niet bepaald. Afgelopen seizoen kwam hij op huurbasis uit voor Real Sociedad en was hij in 32 competitiewedstrijden twee keer trefzeker.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here