Home Nieuws Uitschakeling tegen Borussia Dortmund zit ‘winnaar’ Joey Veerman nog altijd niet lekker

Uitschakeling tegen Borussia Dortmund zit ‘winnaar’ Joey Veerman nog altijd niet lekker

530
0

Het bleek vooraf en net na de loting tegen Borussia Dortmund welhaast ondenkbaar te zijn. De Duitse club die zich zou gaan plaatsen voor de finale van het miljoenentoernooi.

Maar het gebeurde toch en het bleek de geel-zwarten uit Dortmund niet eens zo heel veel moeite te kosten aan de ietwat ‘lichtere’ kant van het schema. Manchester City geldt toch wel als sterkste ploeg van Europa, met Real Madrid als naaste achtervolger. Borussia Dortmund, Atlético Madrid en Paris Saint-Germain? Genoemde ploegen zijn door dit PSV allen te verslaan.

Het gebeurde echter niet, beseft ook Joey Veerman enkele weken voor het toernooi in Duitsland begint maar al te goed. De middenvelder beseft nog altijd dat er een enorme kans lag om ver te komen in de huidige editie van de Champions League. Joey Veerman vindt natuurlijk wel dat Borussia Dortmund meer dan genoeg kwaliteit heeft voor de Champions League-finale.

De middenvelder ziet vooral Mats Hummels als echte rots in de branding bij de Duitsers. “Zij hebben het super verdiend, want ze hebben ook gewoon heel goede spelers”, vertelt Veerman bij RTL over Champions League-finalist Dortmund.

“Als je bijvoorbeeld die Hummels ziet, centraal achterin. Die zie je indribbelen en ballen met buitenkant rechts over de verdediging leggen. Die heeft nog heel veel kwaliteit. Sowieso heeft dat elftal genoeg kwaliteit om de Champions League-finale te halen.”

Veerman denkt te weten waar de Duitsers opponent Real Madrid zaterdag pijn kunnen gaan doen. “Wij zeiden tegen elkaar, in het eerste kwartier hoef je niet op te bouwen in je eigen zestien meter. Met dat publiek erachter, dat is echt bizar. Dan moet je af en toe gewoon de bal wegschieten en dat deden wij niet”, aldus de middenvelder in onderstaande video. Ook Veerman lijkt nog altijd te balen van de onnodig exit tegen de Duitse finalist.


Vorig artikelGaat PSV daadwerkelijk 10 miljoen euro betalen voor St. Juste? ‘Harde’ onderhandelingen met Sporting lijken aanstaande
Volgend artikelDit is niet zomaar een willekeurig uitshirt te noemen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in