Home Nieuws Dit is niet zomaar een willekeurig uitshirt te noemen

Dit is niet zomaar een willekeurig uitshirt te noemen

21888
1

Shirts en meningen. Het loopt al seizoenen achtereen parallel met elkaar. Zeker nadat nieuwe shirts net zijn gelanceerd.

Zo ook recent. PSV presenteerde het nieuwe uitshirt voor het volgende seizoen en meteen bleek hoe gevoelig de kleurrijke creaties werden ontvangen. Opvolgend is meestal snel de presentatie van het nieuwe thuisshirt. Dat nieuwe thuisshirt voor seizoen 2024-2025 is aanstaande.

Dat terwijl de kruitdampen rondom de presentatie van het nieuwe uitshirt nog maar net opgetrokken zijn. We zijn dan ook allen benieuwd hoe het nieuwe thuisshirt ontvangen gaat worden, net als het nieuwe en zogenaamde derde shirt dat ook aanstaande is.

Ondertussen weten tal van fans en supporters dan clubvolgers nog steeds met nieuwe creaties op de proppen te komen. Vaak blijkt het ene ontwerp nog mooier dan het andere ontwerp te zijn. Dat geldt ook voor de creaties van het Insagram-account jaccovansanten.nl.

Volgend seizoen heeft de PSV-achterban nog meer inspraak in de nieuwe tenues dan tot op heden het geval is. De creaties van Van Santen behoren naar onze mening tot de mooiste creaties, die in de toekomst eigenlijk wel terug gezien zouden moeten worden in toekomstige PSV-shirts dan wel PSV-uitshirts.


Vorig artikelUitschakeling tegen Borussia Dortmund zit ‘winnaar’ Joey Veerman nog altijd niet lekker
Volgend artikelPSV Historie | Hans van Breukelen slaat supporter op z’n bek

1 REACTIE

  1. Dit zwarte shirt vind ik een mooi strak uit shirt. Helemaal perfect . Dat past bij een professionele voetbalclub. Dat andere shirt met die carnavals kleuren vind ik niks. Ziet er goedkoop uit. Meer voor een amateurclub die een klein budget heeft voor shirts.
    En natuurlijk de thuis shirts moeten gewoon rood/wit gestreept blijven zoals PSV altijd al had en waar ze bekend om staan.
    Wel héél jammer is dat er geen Philips meer op staat. Want tenslotte is het toch Philips sport vereniging . PSV is Philips. Raar dat er dan iets anders op het shirt staat. Maar ja, dat is een geld kwestie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in