Home Nieuws Gaat PSV daadwerkelijk 10 miljoen euro betalen voor St. Juste? ‘Harde’ onderhandelingen...

Gaat PSV daadwerkelijk 10 miljoen euro betalen voor St. Juste? ‘Harde’ onderhandelingen met Sporting lijken aanstaande

4498
0

André Ramalho lijkt op weg naar een andere club en een andere competitie. En dus dient PSV te gaan schakelen, waar het er eigenlijk rekening mee hield dat de Braziliaan uiteindelijk toch wel bij PSV zou blijven.

Dat laatste lijkt er dus niet in te zitten en dus kan er doorgeschakeld gaan worden. Dat zou betekenen dat de club het plan Jeremiah St. Juste naar Eindhoven te halen uit de kast kan gaan halen want de centrale verdediger met een verleden bij Feyenoord, Heerenveen en het Duitse Mainz staat hoog op de lijst van Earnie Stewart en Peter Bosz. Eerder bleek hetzelfde te gelden voor Zeno Debast van Anderlecht maar voor de jonge Belg geldt dat hij hoogstwaarschijnlijk naar Sporting Lissabon zal gaan verhuizen.

Of dat de weg vrij zal maken voor een versnelde dan wel eenvoudigere transfer van Jeremiah St. Juste naar PSV is geenszins gezegd want de Portugese club lijkt het transferspel hard te gaan spelen nu het ook weet dat André Ramalho bij PSV gaat vertrekken en FC Utrecht het onderste uit de kan wil gaan halen voor Ryan Flamingo. Flamingo en St. Juste hebben gemeen dat beiden zowel rechts centraal achterin als op de rechtsback positie kunnen spelen. Voor Flamingo geldt dat het middenveld ook een optie is.

Sporting Lissabon staat bekend als niet eenvoudige partner mee te onderhandelen. Marcel Brands deed vaker zaken met de club uit Lissabon maar eenvoudig zal het niet gaan worden om Jeremiah St. Juste naar Eindhoven te halen. PSV lijkt te willen gaan doorpakken en dus wachten harde en stevige onderhandelingen, denkt ook het Eindhovens Dagblad.

De Eindhovense krant denkt dat er een ‘hard transferspel’ wacht voor PSV. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de centrale verdediger van Sporting Portugal minimaal tien miljoen euro zal moeten gaan kosten. Dat mag met recht een stevig bedrag worden genoemd voor een speler die toch series aan wedstrijden door blessureleed heeft gemist afgelopen jaren. Hoe je het ook wendt of keert, Jeremiah St. Juste is een blessuregevoelige speler gebleken.

St. Juste wordt al geruime tijd in verband gebracht met PSV. De interesse staat los van de interesse in Ryan Flamingo van FC Utrecht. Mocht de club erin slagen beide spelers naar Eindhoven te halen, spreken we over een investering van richting de 18 miljoen euro want Sporting Lissabon niet bereid om de oud-speler van sc Heerenveen en Feyenoord op dit moment voor een bedrag onder de 10 miljoen euro te verkopen.

Sporting Lissabon staat wel op het punt om Zeno Debast over te nemen van Anderlecht. Zijn komst zal voor St. Juste niet zoveel veranderen, want de club wil met drie centrale verdedigers blijven spelen.

Als technisch directeur Earnest Stewart St. Juste koste wat kost naar PSV wil transfereren, zal het de verdediger zelf ook nog moeten overtuigen van het project onder Peter Bosz, die wel gecharmeerd is van de defensieve kwaliteiten van St. Juste in combinatie met zijn snelheid. Zoals gezegd kan het geheel in een stroomversnelling geraken mocht André Ramalho zijn keuze op korte termijn bekend maken. De Braziliaan geniet concrete interesse van PAOK Saloniki en is niet helemaal tevreden over de meest recente aanbieding die PSV hem heeft gedaan. Naast Ramalho vertrekt ook Armel Bella-Kotchap uit Eindhoven.


Vorig artikelDriouech ziet niets in toekomst bij FC Twente of Royal Antwerp en wil alleen naar PSV
Volgend artikelUitschakeling tegen Borussia Dortmund zit ‘winnaar’ Joey Veerman nog altijd niet lekker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in