Home Nieuws Uitkijken naar persmoment na PSV – Go Ahead Eagles | ‘Bosz heeft...

Uitkijken naar persmoment na PSV – Go Ahead Eagles | ‘Bosz heeft Eagles groot gemaakt’

299
0

PSV wacht woensdagavond het inhaalduel tegen Go Ahead Eagles uit Deventer en dat mag normaal gezien geen probleem vormen voor de ploeg van Peter Bosz.

De trainer uit Apeldoorn heeft er afgelopen dagen echter alles aan gedaan om te waken voor onderschatting. Bosz beweerde dat de ploeg uit Deventer een zeer goed voetballende ploeg is en prima voetbal op de mat legt. Het leverde de trainer best wat kritieken op afgelopen dagen. Zo bleek Willem van Hanegem niet te spreken over de uitspraken van de coach uit Apeldoorn.

Van Hanegem irriteert zich overigens met regelmaat aan de uitspraken van diverse PSV-trainers is gebleken. Zo werd Roger Schmidt eerder al op de vingers getikt door het icoon van Feyenoord en ook Ruud van Nistelrooij kreeg vorig seizoen bakken kritiek te verwerken van Willem van Hanegem.

Bosz waakt nu eenmaal voor onderschatting en hoopt met zijn ploeg de ongeslagen status vast te houden in de eredivisie, ook tegen Go Ahead Eagles. Ondertussen proberen ze in Eindhoven contracten te verlengen met talenten. In de AD Voetbalpodcast worden de uitspraken van Bosz over het niveau van Go Ahead ook onder de loep genomen.

PSV staat er natuurlijk uitstekend voor in de Eredivisie en is op weg naar een record aantal overwinningen achtereen in de Eredivisie. PSV kreeg in vijf duels slechts één tegendoelpunt en verloor zoals gezegd nog geen punt.

Nu wacht, volgens Peter Bosz, de topper tegen Eagles. En daar vindt men bij AD Sportwereld ook iets van. “PSV begint tegen Utrecht, Vitesse, Almere, Eagles. Het zijn niet de meest lastige wedstrijden tot nu toe. Misschien heeft Bosz Eagles groot gemaakt om de spelers te prikkelen. Maar het is geen topper natuurlijk”, klinkt het in de Podcast van AD Sportwereld.

De contractverlengingen van Ismael Saibari en Isaac Babadi, hoewel nog niet rond, worden ook gewaardeerd blijkt uit de uitspraken in de podcast van AD Sportwereld. Nogmaals, we zijn benieuwd naar de vraagstellingen van de aanwezige media na afloop van PSV – Go Ahead Eagles. De heren en dames journalisten zullen Peter Bosz ongetwijfeld aan de tand gaan voelen over de kwaliteiten van Go Ahead Eagles, ongeacht de uitslag.


Vorig artikelPSV lijkt dicht bij definitieve koop Sergiño Dest te zijn
Volgend artikelPSV zet in op komst Amerikaanse verdediger Robinson en lijkt Ramalho transfervrij te laten vertrekken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in