Home Nieuws PSV zet in op komst Amerikaanse verdediger Robinson en lijkt Ramalho transfervrij...

PSV zet in op komst Amerikaanse verdediger Robinson en lijkt Ramalho transfervrij te laten vertrekken

12131
0

Earnie Stewart heeft zijn welverdiende vakantie inmiddels achter de rug maar kan zich tegelijkertijd gaan opmaken voor een nieuwe periode vol contractperikelen.

Wellicht is het woord contractperikelen een te groot woord maar dat de technische baas van PSV stapels dossiers op zijn bureau zal gaan krijgen komende maanden is een uitgemaakte zaak. PSV heeft de nodige huurlingen onder contract staan maar ook een aantal spelers met aflopen contracten.

Het contractdossier van André Ramalho is misschien wel de meest interessante van allemaal. Mocht PSV namelijk gaan besluiten het aflopende contract van Ramalho niet te gaan verlengen, betekent dat welhaast zeker dat er een nieuwe centrale verdediger aangetrokken zal worden. Het Eindhovens Dagblad verwacht dan ook dat de Amerikaanse centrale verdediger Miles Robinson over niet al te lange tijd door PSV aangetrokken zal gaan worden.

De dossiers van de huurlingen Sergiño Dest, Patrick van Aanholt, Malik Tillman en Armel Bella-Kotchap zijn ook niet te onderschatten want er dienen miljoenen euro’s op tafel te worden gelegd mocht PSV de koopopties gaan verzilveren. Wat Bella-Kotchap betreft is er geenszins sprake van een koopoptie omdat de club die niet bedongen heeft en ook niet aangestuurd heeft op een dergelijke optie. Dat heeft natuurlijk met de transfersom van de talentvolle Duitser van doen.

‘Geen optie’, zei Stewart recent over de verdediger. PSV zet zoals gezegd wel in op een definitieve overname van Dest, die zeker voldoet aan alle verwachtingen.
Dan de toekomst van André Ramalho. Naar alle waarschijnlijkheid ligt de toekomst van de Braziliaan na dit seizoen ergens anders. PSV heeft de aankoopsom van 2,5 miljoen euro allang afgeschreven en Ramalho lijkt na dit seizoen te kunnen gaan en staan waar hij wenst.

Toch heeft Ramalho dit seizoen nog zijn meerwaarde voor het elftal van Peter Bosz. De Braziliaan, overgekomen vanuit Red Bull Salzburg voor zoals gezegd slechts 2,5 miljoen euro, lijkt op dit moment te pendelen tussen de bank en de basis. PSV kijkt echter rond en richt daarbij opnieuw de pijlen op de Amerikaanse competitie, opdat het aan het einde van dit seizoen een grote wens van André Ramalho mogelijk in vervulling kan gaan brengen.

De Braziliaan zou zijn carriere graag in thuisland Brazilië willen afsluiten. Een transfervrij vertrek it Eindhoven zou dat eenvoudiger kunnen doen realiseren. Afgelopen zomer toonde de Spaanse La Liga-club Celta de Vigo nog interesse om het één jarige contract van de verdediger af te kopen.

PSV zou nog altijd inzetten op de komst van de transfervrije Amerikaan Miles Robinson. De verdediger uit de Verenigde Staten zou in de winterstop gerealiseerd moeten gaan worden, weet het Eindhovens Dagblad te melden.

‘Een contractverlenging voor Ramalho? Dat ligt tegen de huidige voorwaarden een stuk minder voor de hand, hoewel de Braziliaan wel gewaardeerd wordt en in de meeste wedstrijden gewoon in actie komt. Niet voor niks heeft PSV interesse om de Amerikaan Miles Robinson deze winter transfervrij over te nemen’, schrijft het Eindhovens Dagblad over de verdediger die er met name bij Earnie Stewart goed op staat.


Vorig artikelUitkijken naar persmoment na PSV – Go Ahead Eagles | ‘Bosz heeft Eagles groot gemaakt’
Volgend artikelRik Elfrink zag vooral tijdens 1ste helft PSV – Go Ahead Eagles één dissonant in ploeg van Bosz

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in