Home Nieuws Twijfels over contractverlenging Schmidt: ‘Op dit moment verwacht ik dat hij niet...

Twijfels over contractverlenging Schmidt: ‘Op dit moment verwacht ik dat hij niet doorgaat’

4159
0

PSV en Roger Schmidt zijn al weken met elkaar in gesprek en dat heet volgens de PSV directie de normaalste zaak van de wereld te zijn.

Er wordt immers geen druk op de situatie uitgeoefend en algemeen directeur Toon Gerbrands benadrukt steeds opnieuw dat beide partijen absoluut geen haast hebben. Maar is dat wel zo? Wenst een directie van een topclub niet snel duidelijkheid te hebben over de te varen koers inzake de toekomst, toekomstige transfers?

Een mooi voorbeeld daarvan is de nadrukkelijke interesse die PSV heeft in Vitesse verdediger Bazoer. John de Jong wil Bazoer contracteren maar Roger Schmidt juist niet. Als Schmidt PSV geen duidelijkheid kan of wil geven, kunnen toekomstige transferdossiers in de knel komen.

Duidelijkheid lijkt er nog steeds niet te zijn. Marco Timmer heeft als PSV watcher zijn licht laten schijnen over de contractbesprekingen tussen PSV en Roger Schmidt. De Voetbal International-journalist denkt momenteel dat het einde nadert voor Roger Schmidt en PSV. Een vertrek hangt in de lucht, denkt Timmer.

Schmidt bereidt zich met PSV voor op de wedstrijd tegen Ajax dus deze week zullen er zeker geen beslissingen worden genomen. “Misschien is het wel zijn laatste PSV-Ajax”, zegt Timmer in VI Vandaag. “De kans is aanwezig dat hij stopt. Op dit moment verwacht ik dat hij niet doorgaat.”

Roger Schmidt ligt nog tot het einde van het seizoen vast en de gesprekken over een mogelijke contractverlenging zijn ruim voor de jaarwisseling al ingezet door de clubleiding en de Duitse trainer. Toon Gerbrands en John de Jong lijken echter nog niet op één lijn te zitten met Schmidt. Vooral het te voeren aankoopbeleid en de mate van toekomstige investeringen zou een voortdurend gespreksthema tussen de partijen zijn.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here