Home Nieuws Ajax – PSV in de Arena: ‘Ik ben die eerste 20 minuten...

Ajax – PSV in de Arena: ‘Ik ben die eerste 20 minuten niet vergeten, PSV miste kansen en Ajax kwam in problemen’

1693
0

PSV ontvangt aanstaande zondagmiddag Ajax in het Philips Stadion. Er staat een krachtmeting te wachten tegen de nummer twee van de ranglijst.

Eerder dit seizoen stonden de twee ploegen in Amsterdam al tegenover elkaar en dat werd voor PSV bepaald geen wedstrijd om fijn op terug te kijken. PSV begon erg sterk in de Arena en miste tevens een paar sterkhouders in de vorm van blessures van Gakpo en Madueke. Zahavi en Vinicius vormde het spitsenduo en dat leek voortvarend van start te gaan. De beide spitsen miste grote opgelegde kansen op een voorspong waarna de wedstrijd begon te kantelen. De einduitslag is bekend. Hoe groot zijn nu precies de verschillen tussen beide ploegen?

Onlinewedden24.com vroeg aan Aad de Mos wat hij verwacht van de wedstrijd tegen de Amsterdammers. Stel dat PSV wint, is dat dan een mokerslag voor Ajax?

‘Dan zitten ze in ieder geval twee weken aan te hikken tegen vier punten achterstand. Maar dat zie ik niet gebeuren, ik zie de wedstrijd eindigen in gelijkspel.

Moet Joey Veerman beginnen en de basis bij PSV? ‘Dit is de kans voor Joey Veerman om te debuteren. Ja, het is de uitgelezen kans voor hem om te debuteren, zeker op een viermans middenveld zou hij heel goed uit de voeten kunnen, dat is zijn kans.

Eran Zahavi keert waarschijnlijk niet terug, wie gaat de doelpunten maken bij PSV?

‘Gakpo is altijd een vastigheid die gevaarlijk is, en Venícius kan tegen dat centrale duo ook gevaarlijk zijn. Ze zijn in de wedstrijd in Amsterdam ook zo begonnen en toen hebben ze twee, drie opgelegde kansen gemist. Dat wordt wel eens vergeten door die 5-0 nederlaag maar ik ben die eerste twintig minuten nog niet vergeten, toen speelde PSV heel sterk. Alvarez kwam in de problemen, Martinez kwam in de problemen en dat had er mee te maken dt ze in die wedstrijd met twee centrale spitsen speelden’, aldus Aad de Mos.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here