Home Nieuws Eran Zahavi mogelijk tegen Telstar al terug bij de selectie, Carlos Vinícius...

Eran Zahavi mogelijk tegen Telstar al terug bij de selectie, Carlos Vinícius mist PSV – Ajax

806
0

Er was afgelopen week veel te doen rond Eran Zahavi maar de Israelische topschutter blijft dit seizoen gewoon bij PSV.

Mogelijk volgt de rentree van Zahavi eerder dan verwacht want de spits is zo goed als fit en maakt mogelijk tegen Telstar al zijn opwachting in de selectie. Zahavi speelde hij op 7 november bij Fortuna Sittard zijn laatste wedstrijd. Daarna viel hij uit met een knieblessure en toog hij naar Dubai om aan zijn herstel te werken. De afgelopen weken leek Zahavi te twijfelen over zijn toekomst in Eindhoven en dus werd er nagedacht om PSV te verlaten. Dit als gevolg van een tweetal woninginbraken waar zijn familie nauw bij betrokken was.

Roger Schmidt moet passen en meten in de spits. In Groningen was Maxi Romero de spits van dienst omdat Carlos Vinicius, de eerste vervanger van Zahavi, met een blessure te maken heeft die hem ook tegen Ajax aan de kant zal houden. Ook Noni Madueke, André Ramalho en Ryan Thomas zijn nog geblesseerd en Ibrahim Sangaré is nog speler met Ivoorkust om de Afrika Cup. Schmidt counterde een vraag van een verslaggever handig terug. Gaat PSV met de vaste basisploeg spelen, luidde de vraag in de persruimte. ‘Die hebben we niet. Mede door de omstandigheden moeten we geregeld van samenstelling missen’, stak Schmidt van wal.

Schmidt werkt niet met een kern voor alleen beker- of Europese duels. Ook Drommel zal niet plaatsmaken voor Yvon Mvogo. “Als je spelers daarvoor aanwijst, zit je eraan vast. We hebben na de winter pas één wedstrijd gespeeld. Er is geen reden om hem rust te geven”, aldus Roger Schmidt over Drommel.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here