Home Nieuws Turkse topclubs weer in de markt voor Armindo Bruma

Turkse topclubs weer in de markt voor Armindo Bruma

1605
1

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Armindo Bruma weer in beeld is bij diverse Turkse clubs.

De regionale krant heeft contact gehad met de zaakwaarnemer van Bruma. De belangenbehartiger stelt dat er nog niets concreet is maar dat Turkse clubs de aanvaller weer wel in beeld hebben. Waarom Bruma steeds populair is bij Turkse clubs is een raadsel te noemen maar feit is dat de Turkse clubs zich wel steeds op de markt begeven voor Bruma.

Concreet is het allemaal niet, schrijft het Eindhovens Dagblad. ‘Er is namelijk nog geen concreet bod gedaan, zo geeft zijn zaakwaarnemer aan. Wie er geïnformeerd hebben, geeft hij nog niet prijs’, aldus de regionale krant over de interesse in Armindo Bruma. Het contract van Bruma loopt nog niet echt ten einde want de aanvaller staat nog tot 2024 onder contract in Eindhoven.

Bruma weet al jaren mager te presteren bij PSV maar pakt wel geregeld zijn doelpunten mee. Ook leverde de buitenspeler al een keer salaris in, waarmee hij veel waardering wist te oogsten onder de aanhang alsmede bij de club zelf. Vooralsnog lijkt het erop dat Bruma zich 20 juni ‘gewoon’ voor de eerste training zal gaan melden. Bruma zou PSV nog een miljoen of drie moeten kunnen opleveren, zo is de verwachting.


Vorig artikelToon Gerbrands krtisch op eigen presteren: ‘Sportief gezien heb ik gefaald bij PSV, dat doet pijn’
Volgend artikelEen transfer is niet meteen in de maak maar zaakwaarnemer bevestigt interesse Turkse clubs

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in