Home Nieuws Een transfer is niet meteen in de maak maar zaakwaarnemer bevestigt interesse...

Een transfer is niet meteen in de maak maar zaakwaarnemer bevestigt interesse Turkse clubs

781
0

Hoe lang is Armindo Bruma nog speler van PSV? De aanvaller mag vertrekken uit Eindhoven maar een transfer is niet zomaar een uitgemaakte zaak.

De Portugees heeft immers een vorstelijk salaris en niet alle clubs zijn nu eenmaal bereid dat salaris te betalen voor de grillig presterende Portugees. Want grillig is het zeker wat de aanvaller al drie seizoenen op rij laat zien. Heden ten dage staat de aanvaller in de belangstelling van een aantal clubs uit Turkije. Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer tegenover het Eindhovens Dagblad. Een vertrek is niet zomaar in de maak.

Dat de Turkse clubs interesse hebben is geen geheim en komt elk jaar naar voren rond dit tijdstip. Zo werden Besiktas en zijn vorige club Galatasaray al eerder gelinkt aan Bruma. De 27-jarige Portugees ligt nog twee jaar vast in Eindhoven en mag volgens het Eindhovens Dagblad bij een ‘redelijk bod’ vertrekken.

Catio Baldé, zaakwaarnemer van Bruma, wil niets kwijt over welke Turkse clubs interesse hebben maar het lijstje namen is bekend. Ook zijn vorige werkgever Galatasaray is in de markt voor Bruma en in Turkse media klinkt ook de naam door van kampioen Trabzonspor. “Zolang Bruma contractspeler is van PSV zal hij alles voor de club geven”, klinkt het diplomatiek uit de mond van zaakwaarnemer Baldé.

Bruma speelde eerder voor Sporting Portugal, Galatasaray, Real Sociedad en RB Leipzig een jaar op huurbasis bij Olympiakos. Bruma was in het verleden ook international van Portugal.


Vorig artikelTurkse topclubs weer in de markt voor Armindo Bruma
Volgend artikelVan Nistelrooij houdt transfer Ritsu Doan naar Mainz tegen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in