Home Nieuws Trotse Cody Gakpo kreeg even ‘flashbacks’: ‘Geweldig hoe het nu met PSV...

Trotse Cody Gakpo kreeg even ‘flashbacks’: ‘Geweldig hoe het nu met PSV gaat, ben supertrots’

1305
0

Cody Gakpo is nog altijd in de weer met zijn PSV. De voormalig aanvoerder van de club volgt de prestaties van PSV nog altijd op de voet.

Vanuit Liverpool zag Gakpo vorige week wel dat het goed zat met het elftal van Peter Bosz. De aanvaller van Liverpool zag beide wedstrijden vanaf de televisie en had geen moment het gevoel dat het echt mis kon gaan maar de geboren Eindhovenaar kreeg wel even flashbacks na de 2-2 in Glasgow twee weken geleden. Gakpo doelt op flashbacks naar de remise van 2-2 vorig jaar op Ibrox Park. Het team van Ruud van Nistelrooij speelde met 2-2 gelijk in Glasow en verspeelde de kwalificatie door thuis met 0-1 te verliezen.

In gesprek met Voetbal International laat Gakpo weten erg blij te zijn met de prestaties van zijn voormalig teamgenoten. Gakpo volgt zijn oude club nog altijd op de voet en is blij met de afgelopen twee maanden.

Gakpo zag beide wedstrijden tegen Rangers FC in zijn geheel: “Er was fysieke afstand, omdat ik er niet zelf bij kon zijn, maar dat is het enige, want ik zat er wel dicht op hoor”, aldus Gakpo in gesprek met Voetbal International. “Ik vind het geweldig hoe het nu bij PSV gaat. Ze zijn heel goed gestart, met een hele goede ploeg.”

Gakpo gaat verder en vertelt over de contacten die hij nog heeft in Eindhoven. “Natuurlijk heb ik nog veel contact met mensen binnen PSV, met jongens met wie ik lang heb gespeeld. Zoals bijvoorbeeld Jordan Teze, die ken ik al bijna twintig jaar. Armando Obispo ken ik natuurlijk heel lang, maar die is momenteel helaas geblesseerd. Noa Lang ken ik van Oranje, net als dat ik hier Joey Veerman weer zie. Ik ben supertrots op de spelers. En blij voor de supporters, want dat verdienen ze ook na lange tijd zonder Champions League.”

De aanvaller beseft wat het allemaal losmaakte vorige week bij de fans. “We zijn het een paar keer net misgelopen op het laatste moment, het is zo mooi dat het nu wel is gelukt. Na die 2-2 in Glasgow kreeg ik wel weer flashbacks naar vorig jaar. Maar ik hield vertrouwen en het kwam ook goed”, aldus Gakpo.

De aanvaller die zich zo liet zien op het wereldkampioenschap in Qatar is ondertussen in Liverpool niet meer zeker van een basisplaats. Dat valt hem zwaar maar de concurrentie is dan ook fors te noemen. Onder Ronald Koeman zal Gakpo naar alle waarschijnlijkheid gewoon in de basis starten tegen zowel Griekenland als tegen Ierland.


Vorig artikelAster Vranckx geenszins uit beeld, transfer Belgische middenvelder in januari reële optie voor PSV
Volgend artikelIsaac Babadi zag de speler naar wie hij zo opkijkt met tranen in de ogen afscheid nemen bij PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in