Home Nieuws Trainer Jorge Jesus van Fenerbahce zet in op komst Carlos Vinícius

Trainer Jorge Jesus van Fenerbahce zet in op komst Carlos Vinícius

5293
0

Als het aan Ruud van Nistelrooij ligt zal er komende twee weken niemand meer vertrekken uit zijn selectie.

Er kan de komende twee weken nog van alles gebeuren maar de trainer ziet het liefste geen aanvallers meer vertrekken. Vanuit Istanbul wordt momenteel getrokken aan Carlos Vinícius. Fenerbahce ziet de spits het liefste naar Turkije komen maar van Nistelrooij ziet een vertrek van zijn reservespits niet zitten. ‘We willen geen mensen kwijtraken’, zegt de trainer daarover.

In juni werd voor het eerst al melding gemaakt van een op handen zijnde transfer van Carlos Vinícius naar Istanbul maar een akkoord bleef uit. Het is met name trainer Jorge Jesus van Fenerbahce die opnieuw wenst samen te werken met de Braziliaanse spits. Een vertrek bij PSV is niet zo eenvoudig want er zou in dat geval een tweejarige huurconstructie moeten worden verbroken, waarin ook het Benfica van Roger Schmidt een partij is.

Vinícius is door PSV namelijk gehuurd van Benfica, dat vooralsnog geenszins van plan lijkt het huurcontract met PSV open te breken.


Vorig artikelKNVB prominenten wijzen naar Joey Veerman: ‘Ik zou zo’n type meenemen naar Qatar’
Volgend artikelHet PSV van Ruud van Nistelrooij schept hoge verwachtingen: ‘PSV is een stuk sterker geworden ten opzichte van vorig jaar’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in