Home Nieuws Het PSV van Ruud van Nistelrooij schept hoge verwachtingen: ‘PSV is een...

Het PSV van Ruud van Nistelrooij schept hoge verwachtingen: ‘PSV is een stuk sterker geworden ten opzichte van vorig jaar’

1351
0

PSV zet de titelrace zaterdagavond voort in Deventer. Daar waar PSV het vorig seizoen in de competitie erg moeilijk had met de Deventer club, dienen er opnieuw drie punten aan het totaal te worden toegevoegd.

Deventer is ook de stad waar PSV de bekerfinale wist te bereiken. Nu wordt er hoog ingezet op de landstitel en dus moet de horde in Deventer worden genomen. Het PSV van Ruud van Nistelrooij wordt wel kampioen. Althans, dat denkt Theo Janssen. Analist Janssen is onder de indruk van het PSV van Ruud van Nistelrooij.

In gesprek met FHM zegt Janssen dat hij PSV kampioen ziet worden: “PSV. Ik vind PSV het team dat er behoorlijk goed uitziet. Ze hebben een fantastisch middenveld met Joey Veerman, Ibrahim Sangaré, Xavi Simons en Guus Til. Voorin hebben ze met Luuk de Jong een gigantische versterking binnengehaald.”

‘PSV is een stuk sterker geworden ten opzichte van vorig jaar’, vindt Janssen. “Ik verwacht van Ajax dat ze samen met PSV gaan strijden om de titel. Ajax heeft deze transferperiode ook weer een hoop goede spelers aangetrokken en zeker met Steven Bergwijn hebben ze een topper voor de Eredivisie binnengehaald.”

Feyenoord gaat volgens Janssen niet meedoen om het kampioenschap. Daarvoor is het verschil met Ajax en Feyenoord te groot. “Ik vind de achterhoede van Feyenoord op dit moment heel erg kwetsbaar. Ze zijn zich nog volop aan het versterken op de transfermarkt dus je weet ook niet hoe de selectie er over een maand uitziet, maar op dit moment zie ik Feyenoord niet meedoen om de titel. Ik denk dat Feyenoord derde gaat worden achter Ajax en PSV”, aldus Theo Janssen.


Vorig artikelTrainer Jorge Jesus van Fenerbahce zet in op komst Carlos Vinícius
Volgend artikelPSV in Deventer met vijf wijzigingen in de basisopstelling: Rust voor Sangaré, Xavi Simons in de basis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in