Home Nieuws Topspits Romelu Lukaku wijst naar Peter Bosz: ‘Johan gaat nog beter worden’

Topspits Romelu Lukaku wijst naar Peter Bosz: ‘Johan gaat nog beter worden’

1664
0

AS Roma-spits Romelu Lukaku en Johan Bakayoko spelen samen bij de nationale ploeg van Belgie en naar nu blijkt is Bakayoko erg geliefd bij de Belgische selectie.

Daar staat op zich niemand van te kijken want de leergierige Bakayoko maakt een stormachtige ontwikkeling door en is na amper een jaar PSV, als eerste selectiespeler van PSV welteverstaan, een speler geworden om rekening mee te houden. Daarnaast is Bakayoko ook omwille van zijn karakter een erg geliefde speler in de selectie van Rode Duivels, waar hij dat bij PSV al veel langer is.

In gesprek met PSV TV vertelt de Belgische topspits Romelu Lukaku hoe hij tegen zijn jonge ploeggenoot Johan Bakayoko aankijkt. De spits spreekt zijn bewondering uit voor de ontwikkeling van Bakayoko. Lukkaku blijkt goed op de hoogte te zijn van de prestaties van PSV want in gesprek met PSV TV haalt Lukaku de ongeslagen status van PSV in de Eredivisie aan. Tegelijkertijd laat de Belgische spits weten dat Bakayoko een bijzonder getalenteerde speler is met bijzondere kwaliteiten, die onder de vleugels van Peter Bosz uitstekend tot zijn recht komt.

Jullie bij PSV doen heel goed werk met Bakayoko. Peter Bosz is een goede trainer voor hem. Zo is Johan op zijn best. Als ik kijk naar jullie ploeg dit seizoen. PSV is zo goed bezig, jullie zijn favoriet voor de titel’, aldus Lukaku in onderstaande video over de prestaties van PSV dit seizoen en die van Johan Bakayoko in het bijzonder.

Video onder de foto


Vorig artikelJi-Sung Park weer op De Herdgang: ‘We hebben onze beste spelers gestuurd’
Volgend artikelWedstrijden PSV in Europese competities volgend jaar niet voor iedereen zichtbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in