Home Nieuws Ji-Sung Park weer op De Herdgang: ‘We hebben onze beste spelers gestuurd’

Ji-Sung Park weer op De Herdgang: ‘We hebben onze beste spelers gestuurd’

13522
0

De Koreaanse oud-topvoetballer Ji-Sung Park was afgelopen dagen weer op De Herdgang te vinden. De populaire Koreaan onderhoudt stevige banden met PSV.

PSV en de Koreaanse club Jeonbuk Hyundai Motors sloten in april een samenwerkingsverband over het overdragen van kennis op het gebied van jeugdopleidingen. Vier spelers uit Zuid-Korea trainden in het kader van de samenwerking mee met PSV O14 en twee met de O16.

PSV-held Ji-Sung Park is tegenwoordig directielid bij de club uit de K League 1 in Zuid-Korea en hij vergezelde de jonge talenten tijdens hun stageperiode in Nederland. Park speelde meer dan 100 officiële duels voor PSV en hij is enthousiast over de samenwerking.

“Ze hebben hier een andere trainer, spelen met andere teamgenoten en komen in een andere leefomgeving terecht”, vertelt Park op de website van PSV na een gesprek met PSV TV.

“Het is mooi om te zien hoe ze daar mee om gaan en ik hoop dat ze er veel baat bij hebben”, gaat Park verder. “Hopelijk kunnen ze hier iets bijzonders bereiken, net zoals Lee Young-Pyo en ik dat hebben gedaan. Ik hoop dat ze het hier naar hun zin hebben gehad en ook gewaardeerd worden door de andere jongens”, gaat de Koreaanse directeur verder.

“Wellicht dat zij ook weer wat hebben kunnen leren van onze spelers. Ze halen ontzettend veel motivatie uit deze trainingsweken en zijn erg gretig om veel op te steken. Het is hun droom om op een dag in Europa te spelen, wellicht kan dat bij PSV werkelijkheid worden”, aldus de Koreaanse oud-PSV Ji-Sung Park.

In onderstaande video de beelden van de aankomst van Park op De Herdgang en het gesprek met PSV TV.


Vorig artikelDe terugkeer van Noa Lang: ‘Hij zal hopen op een zo hoog mogelijke transferwaarde voor Bakayoko’
Volgend artikelTopspits Romelu Lukaku wijst naar Peter Bosz: ‘Johan gaat nog beter worden’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in