Home Nieuws Tevreden van Nistelrooij over nieuwe pittige week: ‘Iedereen gaat mee naar Noorwegen’

Tevreden van Nistelrooij over nieuwe pittige week: ‘Iedereen gaat mee naar Noorwegen’

1210
0

PSV wist zondagmiddag redelijk eenvoudig de drie punten in te veroveren. NEC bleek een maatje te klein voor PSV.

In gesprek met ESPN keek Ruud van Nistelrooij redelijk tevreden terug op de wedstrijd. “We waren niet supergoed”, aldus Van Nistelrooij. “Ik ben tevreden over hoe we stonden en aan de wedstrijd begonnen. De kansen die daaruit voor kwamen, de eerste goal die we maakten en de druk opvoerden naar de tweede goal. Dat was positief, maar daarna was het niet groots. Wel stabiel en professioneel.”

Aan het eind van de eerste helft werd een doelpunt van PSV afgekeurd en ontstond er enige onrust in combinatie met VAR beslissingen. Bij de protesten voorafgaand aan die beslissing kreeg de trainer van NEC geel. Van Nistelrooij probeerde dat echter te voorkomen. “Dat kun je als vierde official ook wel oplossen met de trainer. Je hoeft niet meteen te roepen om een gele kaart. Dat is een beetje kinderachtig”, zo gaf hij aan.

PSV wacht opnieuw een pittige week met wedstrijden in Noorwegen en in Amsterdam. Gevraagd werd aan van Nistelrooij of hij spelers donderdag rust gaat geven tegen Bodø/Glimt. “We gaan met z’n allen naar Noorwegen. Iedereen gaat mee. Daar maken we pas de keuze wie er wel en niet speelt”, zei hij daarover. “Natuurlijk zullen we er wel naar gaan kijken. Dat is logisch, maar dat doen we altijd. We gaan proberen die wedstrijd te winnen en daarna kijken we naar de laatste week van de eerste seizoenshelft.”


Vorig artikelTopfitte Luuk de Jong richt vizier op Ajax – PSV
Volgend artikelGerucht over lagere transfersom van 30 miljoen euro voor Gakpo wordt meteen weersproken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in