Home Nieuws Gerucht over lagere transfersom van 30 miljoen euro voor Gakpo wordt meteen...

Gerucht over lagere transfersom van 30 miljoen euro voor Gakpo wordt meteen weersproken

1200
0

Met het naderende transferwindow van aanstaande winter op komst, nemen de geruchten rond transfers en interesse van clubs in spelers weer toe.

Dat geldt natuurlijk ook voor Cody Gakpo. De aanvaller presteert naar behoren en is wekelijks belangrijk voor PSV. Gakpo scoort er op los en geeft assists alsof het een lieve lust is. Inmiddels staat de teller op 9 doelpunten en 11 assists. Dit weekend ontstond er een gerucht over de eventuele winterse transfersom voor Cody Gakpo. Wat moet de aanvaller PSV opbrengen mocht een Engelse club besluiten om Gakpo over te nemen?

Een Engelse medium maakte melding van een nieuwe transfersom voor Gakpo. Engelse transfergerucht over Cody Gakpo klopt echter niet, benadrukt het Eindhovens Dagblad maandagmorgen. Gakpo zou deze winter dertig miljoen euro moeten kosten en dus fors goedkoper geworden zijn. ‘Grote onzin’, reageert clubwatcher Rik Elfrink op het gerucht. De berichtgevingen uit Engeland kunnen volgens hem ‘rechtstreeks de papiervernietiger in’. Gakpo zag afgelopen zomer een transfer naar Manchester United op het laatste moment niet doorgaan. Daarna lukte het Leeds United en Southampton niet om Gakpo en zijn management te overtuigen.

De transfersom van Cody Gakpo zal onder meer gaan afhangen van Gakpo’s prestaties op het WK in Qatar. ‘Gaat hij daar net zo tekeer als bij PSV in de afgelopen weken, dan is de in augustus genoemde 50 miljoen euro geen brug te ver voor alleen al de topclubs in de Premier League’, stelt het Eindhovens Dagblad.


Vorig artikelTevreden van Nistelrooij over nieuwe pittige week: ‘Iedereen gaat mee naar Noorwegen’
Volgend artikelCody Gakpo onverstoorbaar met 9 goals en 11 assists, geruchten over winterse transfer niet aan hem besteed

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in